Gençliği Uyuşturucudan Koruyun

Gençliği Uyuşturucudan Koruyun

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirkıran,gençliğin uyuşturucuya karşı korunması gerektiğini söyledi.

 

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, gençliğin uyuşturucuya karşı korunması gerektiğini söyledi.

/resimler/2015-10/31/1036128437473.jpg

Demirkıran, Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlediği basın toplantısında, ?Bir süredir ülkemizde ve Bandırma´da uyuşturucu yüzünden yüzlerce filiz yaşamdan kopartılmıştır? dedi. Son olarak M.S. isimli bir gencin sentetik uyuşturucudan dolayı öldüğünü dile getiren Demirkıran, zehir tacirlerinin hayatlarının bağrındaki gençleri şeytanın bile aklına geçmeyecek yöntemlerle kandırdıklarını söyledi. Yeni filizlerin yaşamdan kopartılmaması için toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğünü dile getiren Demirkıran, Bandırma Kent Konseyi bünyesinde kurulacak olan mahalle meclislerinin gençlerin uyuşturucuyla tanışmalarının önüne geçeceğinin altını çizdi.

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, şunları söyledi: ?Mahalle sakinleri ve bu mahallede faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri olarak artık uyuşturucuyla anılmak istemiyoruz. Dernek olarak gençlerimizi kötü alışkanlıktan uzaktutmak için bir dizi faaliyetler gösteriyoruz. Ancak bunda imkânsızlıklardan dolayı istenilen oranda başarılı olamıyoruz. Buradan toplumun tüm kesimlerine çağrıda bulunuyorum. Gelin bu gençlere sahip çıkalım. Uyuşturucu baronlarının eline teslim etmeyelim. Çok geç olmadan, elimizdekileri yitirmeden, sahip olduğumuz gençliği daha da korumalıyız. Uyuşturucu konusunda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum.? 


Basın açıklamasına AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Çeri, eğitim sendikalarının ilçe temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

/resimler/2015-10/31/1024006704425.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false