Gençlik spor İl Müdürlüğüne Ahmet Sancar mı getiriliyor?

Gençlik spor İl Müdürlüğüne Ahmet Sancar mı getiriliyor?

Bandırma´da da görev yağan Ahmet Sancar´ın ismi kulislerde dolaşmaya başladı.

 

Balıkesir de gençlik spor il müdürlüğüne Ahmet Sancar mı getiriliyor?

İlhan Aslan´nın 6.Eylül belediyesine geçeceği haberlerinden sonra Ankara kulislerinde Balıkesirli olan Ahmet Sancar ın bu göreve getirileceği ön görülüyor.

Balıkesir de Oğuz Kaynak´ın görevinden alınmasında sonra gençlik spor İl müdürlüğüne Getirilen İlhan Aslan´ın 6. Eylül Belediye Başkan Yardımcığına Getirileceği konuşulurken, yerine Ahmet Sancar´ın getirileceği öne sürülüyor.

Bandırma´da da başarılı hizmet yılları bulunan Ahmet Sancar halen Burdur İl Spor Müdürlüğü görevinde bulunuyor.

Spor Yönetimi, İşletme Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi Ana Bilim Dalı ?Tezli Yüksek Lisans? sahibi Ahmet Sancar, Judo da Siyah Kuşak 3. dan sporcu.

Ayni zamanda JUDO da Milli Hakemi, 3. Kademe Kıdemli Judo Antrenörü olan Ahmet Sancar Masa tenisi antrenörlüğü lisansına sahip.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kadrolu Judo Antrenör, Susurluk, Bandırma, Pasinler´de ilçe spor müdürlüğü, Balıkesir´de Sporcu Kamp Eğitim Merkez Müdürlüğü, Van ve Burdur´da Gençlik ve Spor il Müdürlükleri görevlerinde bulunan ve halen Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Sancar´ın Balıkesir´e İl müdürü olarak atanacağı duyumları başta il merkezi olmak üzere ilçeler ve spor camiasında sevinçle karşılandı.

/resimler/2015-11/7/0929522374351.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı