Gençlik Atölyesi sosyal hayattaki yerini aldı.

Gençlik Atölyesi sosyal hayattaki yerini aldı.

Bandırmanın Poyrazına Alıştınız mı? sloganı ile çıkılan Atölyede soğuk ve poyrazlı bir Bandırma gününde 100'e yakın üniversite öğrencisi ile bir araya gelindi.

Üniversite şehri Bandırmada bugün Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri ile Kent Konseyi Gençlik Atölyesi gerçekleştirildi.

Bandırmanın Poyrazına Alıştınız mı? sloganı ile çıkılan Atölyede soğuk ve poyrazlı bir Bandırma  gününde 100'e yakın üniversite öğrencisi ile bir araya gelindi.  

Üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunları ve hayallerindeki Bandırma konuşuldu. 

Masa çalışmalarında elde edilen öneriler en kısa sürede rapor haline getirip ilgili kurumlarla paylaşılacak. Gençlik Atölyesi bundan böyle çalışmaları öneriler çerçevesinde devam edecek. 

Kent Konseyi Başkanaı Av. Serdar Polat, "Katkı veren öncelikle Atölyemizin oluşmasına öncülük eden Beyza Turan, Rabia Şule Erdem ve Hande Sağlam başta olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu soğuk günde etkinliğimizin sonunda sıcak çaylarımızı Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun sanat kafede ısmarlayarak gençlerimizle Bandırmamıza dair sohbet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.
 



Anahtar Kelimeler: Gençlik Atölyesi sosyal hayattaki yerini .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı