Gençlik Mumcu`u unutmadı...

Gençlik Mumcu`u unutmadı...

Gazeteci Ugur Mumcu, Katledilişinin 21. yılında gençlik tarafından anılıyor.

24 Ocak 1993 yılında evinin önündeki arabasına konulan bomba ile karanlık güçler tarafından katledilen Gazeteci Ugur Mumcu, vefatının 21. yılında Türk gençliği tarafından yurdun dört bir tarafından düzenlenen törenlerle anılıyor.

Prof.Dr. Bahriye Üçok,  Gazeteci Abdi İpekçi, A. Taner Kışlalı, Orgeneral Eşref Bitlis gibi bir döneme damgasını vural karanlık ellerin katlettiği aydınlar kervanınadahil edilen Mumcu, 24 Ocak 1993 yılında evinin önündeki otomobiline konulan bomba ile katledilmişti.

Gazeteci Uğur Mumcu yurdun dört bir keşesinde olduğu gibi bugün Bandırma da anılacak. saat 18.oo de İDO önünde toplanacak aydınlık geleceğin teminatı gençlik, Cumhuriyet alanına yürüyecek.

Alanda yapılacak konuşmalarla Mumcu, katledilişinin 21. yılında birkez daha anılarak onun yaktığı aydınlık ateşi yolunda birlik ve beraberlik sözü verilecek.



demokrat
24.01.2014 13:17:41
pkk terör örgütü ile gizemli yerlerin ilşkisini kanıtladığını söylediği anda karanlık çevrelerce katledilen araştırmacı bir insan.Hala aydınlatılamayan bir cinayet.Çok yazık çok...

  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu