"Gene o Muhtar beyaaa"

En anlamlı Zafer Bayramı mesajı Muhtar Hancıoğlu'ndan geldi. "Gelin Birlik olalım, kıyafetsiz çocuk kalmasın."

Bandırma'da 2014 seçimleri ile göreve geldiği Haydarçavuş mahallesi muhtarlığında kurumsal yapının ufkunu açarak meslakdaşlarına mihmandar olan yapısı ile sevilen Nur Demir Hancıoğlu tükenmeyen enerjisi ile tüm zamanları kendisine proje üretme arenası olarak görmesi bir kez daha adından sitayiş ile bahsedilmesine neden oldu.

Ramazanlarda gıda, kış aylarında kömür, kıyafetsize kıyafet, kirasını ödeyemeyene çare velhasıl sanal kahraman "Robin Hood olsa bukadar olur" dedirtmeye devam ediyor.

Pandemi süreci ile kapanan okullar, yarım kalan eğitimler çocuklar üzerinde önemli eğitim eksikliği bırakırken yeni süreçte bu açığı kapatma adına verilen çabalara bir katkıda yine Muhtar Nur Demir Hancıoğlu'ndan geldi.

Hancıoğlu önceki yıllarda olduğu gibi, bu eğitim öğretim döneminde de kıyefetsiz ve ayakkabısız çocukların özelemine melhem oldu. Muhtar Hancıoğlu, sosyal paylaşım sayfası "facebook'tan" yaptığı açıklamada kibarca olan'ın olmayana borcunu bulunduğunu hatırlattı ve geçtiğimiz yıllarda yaptığı okul kıyafetleri yardımının bu senede devam ettiğini duyurdu.

Sevgili dostlar;
"Biliyorsunuz okullar yakın zamanda açılacak; okul forması, ayakkabısı, kırtasiyesi, defteri, kitabı derken öğrencilerimizin birçok şeye ihtiyacı olacak.. Bu konuda Haydar çavuş mahalle muhtarlığı olarak, Bandırmadaki  ihtiyaç sahibi öğrenci cocuklarımızı belirlemeye yönelik çalışmalarımızı tamamladık
Biz muhtarlar olarak gücümüz yettiği kadar bu çocuklarımızı desteklemeye çalışacağız bu konuda sizlerin desteğide bizler için önemlidir. 
Kendi çocuklarımızın yaşayacağı dünyada, birlikte yaşayacakları diğer çocuklar için neler yapıyoruz? neler yapabiliriz? 
Kendi çocuklarınızın geleceği için CAHİLLİK ile savaşalım. Masum çocuklarımızın eğitimi, korunması, gelişmesi için elimizi taşın altına koyalım lütfen..... Tüm çocuklar masumdur, iyiyi hak eder.

"Bizleri karanlıktan aydınlığa taşıyan tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şadolsun, milletimiz var olsun.. 3o Ağustos Zafer Bayramınız kutlu geleceğiniz aydınlık olsun..."

Destek vermek isteyen arkadaşlarımızın Haydar çavuş mahalle muhtarlığı ile iletişime geçmesi önemlidir."



Anahtar Kelimeler: " Muhtar beyaaa"
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli