Genel kurula gittiler

Genel kurula gittiler

Seçim sonucu Genel Başkanlığa 2016-2019 dönemi için yeniden Em. Emniyet Müdürü Mustafa Acar seçildi.

Genel Merkezi İstanbul´da bulunan Türkiye genelinde 31 Şube Başkanlığı ile faaliyette bulunan kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğinin 42´inci Olağan Genel Kurul Toplantısı Erdek´te yapıldı.

Seçim sonucu Genel Başkanlığa 2016-2019  dönemi  için  yeniden  Em. Emniyet  Müdürü Mustafa Acar seçildi.

Sandıkların açılması ve oy sayımının yapılması sonucu,Genel Başkan Adayı Mustafa Acar, 310 oy aldı. Diğer Genel Başkan adayı İrfan Bayar´a ise 215 oy çıktı.2 oy ise iptal edildi.

Polis Derneği´nin Erdek Dinlenme ve Sosyal Tesislerinin Toplantı Salonunda dün  yapılan Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Divan heyetinin belirlenmesinin ardından 15 yıldır Genel Başkanlık görevini yürüten Genel Başkan adayı Em.Emniyet Müdürü Mustafa Acar ile bu yıl ilk kez Genel Başkan adayı olan Em.Emniyet Müdürü İrfan Bayar kendilerini tanıttı.Genel Başkan adayları seçilmeleride halinde yapacakları projelerini tek tek Genel Kurul delegelerine anlattılar.

Ardından Genel Başkan Acar tarafından Yönetim Kurulu´nun 2013-2016 yılı faaliyet raporu okundu.Yönetim Kurulu,denetim Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu raporları ayrı ayrı ibra edildi. Yeni döneme ait Bütçe Genel Kurula sunuldu,oylama sonucu kabul edildi.Genel Başkan adayı İrfan Bayar grubu tarafından verilen önergeler tek tek okundu,oylamaya sunuldu,çoğu önergeler kabul edilerek,tüzük değişikliği yapıldı.

Seçim sandıklarının  kurulmasının ardından Genel Başkan,Yönetim kuruluna 12 Asil, 12 yedek üyenin ; Denetleme Kuruluna 5 Asil, 5 yedek üyenin ; Yüksek Disiplin Kuruluna da 5 asil, 5 yedek üyenin seçimi yapıldı.

Sandıkların açılması ve oy sayımının yapılması sonucu,Genel Başkan Adayı Mustafa Acar, 310 oy aldı. Diğer Genel Başkan adayı İrfan Bayar´a ise 215 oy çıktı.2 oy ise iptal edildi.

Seçimlerin ardından dilek ve temennilerin bildirilmesinin ardından kongre sona erdi.

Bu sonuçlara göre, 5 Dönem Genel Başkanlık görevini başarıyla yürüten Mustafa Acar, güven tazeleyerek, 6´ıncı 2016-2016 dönemi için 3 yıllığına yeniden Genel Başkan seçildi.

Genel Başkan Mustafa Acar´ın listesinde asil yönetim kurulunda 2 Emniyet Müdürü, 3 Başkomiser,7 Polis Memuru yer aldı.Yönetim Kurulu asil listesinde bir dönem İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan emekli Polis Başmüfettişi İnci Aksoy´da yer adı.

Mustafa Acar Genel Başkan seçilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında " Beni ve yeni yönetim kurulunu seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bana oy veren yada oy vermeyen diye bir ayrım yapmaksızın kimseyi ötekileştirmeden tüm üyelere hizmet vermeye devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun " dedi

Seçimi kaybeden Genel Başkan adayı İrfan Bayar ise, seçimi kazanan rakibi Mustafa Acar´ı tebrik ederek, " Seçim sonuçları emeklilerimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun.Kazanan emeklilerimiz olsun.Yeniden seçilen Genel Başkan Acar´a başarılar diliyorum.Polislerimizin sorunlarına çözümler getireceğine inanıyorum " dedi.

Konuşmaların ardından Genel Başkan  Mustafa Acar, tebrikleri kabul etti,delegeler ve şube başkanları ile bol bol günün anısına  hatıra fotoğraf çektirdi.



Anahtar Kelimeler: Genel kurula gittiler
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli