Genel Başkan Nail Olpak `tan Belediye ziyareti

Genel Başkan Nail Olpak `tan Belediye ziyareti

(MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulundu.





Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette MÜSİAD Bandırma Şubesi Başkanı İhsan Durgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Genel Başkan Nail Olpak'ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Pekel, MÜSİAD'ın ülkemizin sanayi ve ticaret alanlarında yerine getirdiği çalışmalarla öne çıkan bir dernek olduğunun altını çizdi.

Pekel: Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği kısa adıyla MÜSİAD'ın değerli Başkanı Nail Olpak ve beraberinde yer alan Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sanayi ve ticaret alanında geniş bir yelpazede faaliyet gösteren MÜSİAD'ın bu açıdan ülkemizde çalışmalarıyla ön plana çıkan önemli bir dernek olduğunu düşündüğüm. Bundan sonra da aynı çizgide ve düzeyde faaliyetlerini sürdürerek ülkemize yararlı ve faydalı olmaya devam edeceklerine inancım sonsuz” dedi.

Başkan Pekel'in ardından söz alan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, öncelikle kendilerini ağırlamalarından dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür etti. Olpak: Çeşitli vesilelerle şubelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Ramazan ayında da sıkça şubelerimizle bir araya geldik. Bugünde Bandırma Şubemiz, başkan ve yönetici arkadaşlarımızla sizlere ziyarette bulunarak tanışmak istedik. Makamınızda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan Bandırma'nın il olması konusuyla ilgili sorulan bir soru üzerine görüşlerini paylaşan Genel Başkan Olpak, Bandırma'nın gerekli kriterleri fazlasıyla taşıyan bir kent olduğunu söyledi. Olpak: Ben bir mühendis olarak ve bu açıdan analitik bir bakış açısıyla konuyu ele aldığımda bir kentin il olması için gerekli bütün kriterlerin taşıyıp taşımadığını öncelikle tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Benim gördüğüm ve arkadaşlarımızdan edindiğimiz bilgiler, Bandırma'nın il olmasında bir engel olmadığı yönünde. Ancak bu süreçler siyasi iradenin karar mekanizmasının işlemesiyle sonuçlanan süreçlerdir. Umuyorum Bandırma ve Bandırmalı bu arzusuna kısa sürede kavuşur” dedi.

Konuyla ilgili görüş bildiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma'nın il olmasının bu kente bir lütuf olmayacığını gecikmiş bir hakkın teslim edilmesi olacağını söyledi.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı