Genel İş Şube başkanı Kum`dan AKP ziyareti

Genel İş Şube başkanı Kum`dan AKP ziyareti

Kum Birbirimizi çekiştirmek veya yok etmeye çalışmak saflaşmak ülkemize bir şey kazandırmaz. Ülkemizi daha fazla geriye götürür.``



Kum: düşman değil dost olmak istiyoruz,..
Genel İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Recep Kum, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu`nu İlçe binasında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kum Aslında hepimizin amacı ve hedefleri aynı neden siyasi irade ve sendikalar birbirleriyle saflaşmaktadır? Neden bir araya gelip neden vatanımız ve milletimiz için güzel projeler üretmiyoruz? Birbirimizi geçmeye çalışmak ve birbirimizi yok etmeye çalışmak veya yok saymak bize ve ülkemize ne verebilir? Barış olmayan yerde huzur ve özgürlük olmaz. Elbette mücadele ve hizmet alanında eksiklerimiz olacaktır. Ama bizler artılarımızla bir araya gelmek istiyoruz” dedi.
-Birliktelik ülke adına olumlu olacaktır,..
Siyasi ve sendikal iradenin güç ve fikir birliği içersinde olmasının ülke adına yaralı olacağının altını çizen Kum Birbirimizi çekiştirmek veya yok etmeye çalışmak saflaşmak ülkemize bir şey kazandırmaz. Ülkemizi daha fazla geriye götürür. Sendika olarak tüm siyasi partilerle barışı sağlamak, ülkemiz ve milletimiz için birlikte yürümek ve hizmet yarışında olmak istiyoruz. İşçi Bayramı olan 1 Mayıs'ı tüm siyasilerle birlikte kutlamak istiyoruz. Bundan sonraki 1 Mayıslarda sizleri de aramızda görmek kol kola yürümek istiyoruz. Olmamız gereken platformlarda yanınızda olmak istiyoruz. Bunu geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz MHP ilçe teşkilatında da söyledik. Sendika olarak siyasilerle düşman değil dost olmak ülkemiz, vatanımız ve insanımız için birlikte yürümek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Kasapoğlu;Tüm sendikalarımızı kucaklıyoruz,..
Ak Parti ilçe Baskanı Esref Kasapoğlu da sendikaların siyasi partilerin arka bahçeleri konumunda olmamak gerektiğiniönemle vurgulayarak; "Bizler Ak Parti olarak insana hizmet götüren tüm düşünceleri,işçi ve emekçilerimizi kucaklıyoruz.Hangi görüşte olursa olsun,altyapısında hizmet götüren,hak arayışını saygı ve iyi niyet çerçevesinde ortaya koyan tüm sendikal eylemlerin de yanındayız"diyerek sendika temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı duydugu memnuniyeti dile getirdi.

.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı