Genel-İş Manyas belediyesi ile sözleşme imzaladı.

Genel-İş Manyas belediyesi ile sözleşme imzaladı.

Genel iş Sendikası ile Manyas Belediyesi arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri iki tarafın anlaşması ile sonuçlandı.




Genel iş Sendikası ile Manyas Belediyesi arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri iki tarafın anlaşması ile sonuçlandı.

Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman yeni sözleşmenin imza altına alınması ardından `` İşlerinin sadece işçisinin ve memurunun maaşlarını vermek olmadığını Manyas ilçesi bizden daha çok hizmet bekliyor. Tabii ki ben bu hizmetleri işçimle memurumla yapacağım işçime ve memuruma güvenim tamdır. Ben işçimin maaşlarının ücret artışında Manyas ta yaşayabileceği ücreti verdiğime inanıyorum`` dedi.
Kahraman ``Ben göreve geldiğimden beri işçimin, memurumun alacaklarını günü gününe ödüyorum. Onları mağdur etmedim. işçinin hakkını zamanda vermek doğru olandır diyerek İşçinin şu anda almakta olduğu 1.500 TL. Olan maaşlarına 350,00 ile 500,00 TL. Arası net ücret artışı yapılmıştır.``

``Şimdi bende haklı olarak işçim ve memurumdan daha güzel kaliteli çalışma bekliyorum.`` dedi.

Manyasın girişi ve çıkış yolunun plan ve projeleri çizildi güzel bir çalışma yapılarak bu yaz yol çalışmalarına başlanacağını ve Manyasın çehresini değiştirecek yatırımlar ve hizmet yapılacağını ifade eden Kahraman ``Manyasın güzel bir kent olması için işçimle memurumla canla başla çalışarak yapacağız`` dedi.

Genel iş Sendikası şube başkanı Recep Kum da Belediye Başkanının duyarlı olmasından işçisine olan güveninden ve Manyas'a yapacağı yatırımlardan ve güzel sözlerinden işçisine, memuruna olan bakış açısından dolayı teşekkür etti.
Ve sözleşmenin İşçisine hayırlı olmasını diledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı