GENEL-İŞ SENDİKSINDAN ZİYARET

GENEL-İŞ SENDİKSINDAN ZİYARET

Genel-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Recep Kum, Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demir ve İşyeri Sendika Baş temsilcisi Serkan Ünlü Bandırma Belediye Başkanlığı vekâleten sürdüren Sami Türkmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette geçmişte sendikal faaliyetlerde bulunan Sami Türkmen’e övgülerde bulunan Recep Kum şunları söyledi. Kum: “Sendikal çalışmaları yanında yetiştiğim sizden çok şey öğrendim. Şimdi sizleri bu makamlarda görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi. Kum konuşmasının devamında taşeronlaşmaya dikkat çekerek, Türkiye’de en büyük sorun olan taşeron sistemiyle vatandaşımızın, işçilerimizin ezildiğini söyledi. Kum: “Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan taşeron sistemiyle vatandaşlarımız ve işçilerimiz ezilmektedir. Taşeronlaşmanın her zaman karşısında olan ve işçinin haklarını savunan sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Vekili Türkmen, Genel-İş Sendikası ilçe yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirirken ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Türkmen: “Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bandırma’da işçilerin haklarını savunanların başında gelenlerdensiniz. Sendikacıların siyasette yer almaları gerektiğine inanıyorum. Böylece çalışanların emeklerini farklı kulvarlarda savunabilecek ve daha güçlü olabileceğiz. Bir ekip olarak çalışanın refahını yükselmesini istiyoruz. Sayın Başkanımız Dursun Mirza seçim öncesi işçi maaşlarına yaptığı iyileştirme ve ardından düzenlemelerle bunu göstermektedir. Ayrıca Belediyecilikte deneyimli olması ve ekipteki diğer arkadaşlarımızın da kendi branşlarında uzman olmaları bu ekibin en büyük özelliğidir. Seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirilmesi için tüm arkadaşlarımız sayın başkanımız Dursun Mirza önderliğinde var gücümüzle çalışıyoruz. Bandırma’nın güvenini boşa çıkarmayacağız. Projelerin ön hazırlık çalışmalarını yürütüyoruz” dedi. 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı