Genel-İş ten açıklama

Genel-İş ten açıklama

DİSK/GENEL-İŞ SENDİKASI BANDIRMA ŞUBESİ DUYUMA GÖRE MÜCADELE ETMEZ EDENLERİ`DE KINAMAKTADIR. VE HER ZAMAN TARAFSIZLIĞI SAVUNMAKTADIR.




DİSK/Genel-iş sendikası Bandırma şubesi yalnızca doğrularıyla mücadele eder duyuma göre de ne hareket ederiz, nede mücadele ederiz, saflaşmadan yana olmayız üyelerimiz ve ülkemiz yararına ne yapılması gerekiyorsa gözümüzü kırpmadan yaparız.

Onurumuzdan ve gururumuzdan, tirajımız artsın anlamında hareket etmeyiz, haklı davamızdan vazgeçmeyiz, doğrular neyse onları yaparız, amacımız işçi sınıfının geleceği ve ülkemizin bütünlüğüdür.

Biz genel iş ailesi olarak halkların kardeşliğini savunan barıştan özgürlükten ve adaletten yana tavrımızı her zaman her yerde öne çıkarmışızdır.

Doğruların her zaman savunucusu olduk, yanlışlarında her zaman karşısında olmuşuzdur, bundan sonrada olmaya da devam edeceğiz.

Biz Genel-İş sendikası olarak hiçbir siyasi partinin arka bahçeliğini yapmadık ve yapmayız da, emeği savunan siyasi iradenin yanında olduk, emeğe karşı olan her siyasi partinin karşısında olmuşuzdur, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.

Biz siyasi iradelerden nemalanan geleceğimizi onların ekonomik gücüyle sürdüren bir sınıf örgütü değiliz, bizim gücümüz üyelerimizin birlik ve beraberliğidir, üyelerimiz yararına ve ülkemizin geleceği adına tiraj beklentimiz olmadan mücadele eden sınıf örgütleriyiz.

Amacımız ortadadır sadece üyelerimizin bulunduğu ortamda yaşayabileceği çocuklarına gelecek hazırlayabileceği bir ücret alması ve iş güvenliğinin sağlanmasıdır.

12 Eylül den önce egemen güçlerinin hazırlamış olduğu faşist darbeyi 12 Eylülde askeri darbe iş yasalarımızdaki demokratik haklarımızı zorbalıkla baskıyla yasalarımızdan çıkartmıştır, Genel-İş sendikasını da kapatmıştır. Aslında Genel-İş sendikası kapatılmamıştır, özgürlükler halkların kardeşliği ve işçi sınıfının yaşama dâhil hakları kapatılmıştır. Sonuçta işçi sınıfı yeniden genel iş sendikasını kurmuştur. Genel-İş sendikası başı dik onurundan gururundan ödün vermeden üyeleriyle birlikte ülkemiz ve milletimizin yararına mücadele etmeye devam etmektedir. 17.01.2013

Genel-iş Sendikası Bandırma

Şube Yönetimi Adına

Şube Başkanı Recep KUM



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli