General Balcı´nın açılışına çeyrek kala BASKİ darbesi

General Balcı´nın açılışına çeyrek kala BASKİ darbesi

Belediye Başkanı Mirza: ?BASKİ´yi kınıyor ve Bandırmalılara şikayet ediyorum?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BASKİ´nin bu kez de General Balcı Çamlığı´nda başlattığı su borusu döşeme çalışması Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı isyan ettirdi.

/resimler/2017-2/28/2110554168895.jpg

Bandırma Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek vatandaşların spor yapmasına elverişli duruma getirilen General Balcı Çamlığı´na, hafta sonunda, belediyeden izinsiz girerek, bazı ağaçları da kesip bölgeye su borusu döşemeye başlayan BASKİ´ye şiddetle tepki gösteren başkan Mirza, şunları söyledi:

?Daha önce, Bandırma içinde ve kırsal mahallelerinde çalışma yaparken, bizim yaptığımız yerleri bozup açtıkları çukurları kapatmaması nedeniyle BASKİ´yi defalarca uyarmıştık. Ancak değişen bir şey olmadı. Bu kez de, bir hafta, o gün içinde, törenle hizmete sokmayı plânladığımız General Balcı Çamlığı´na girerek su borusu için yerler kazmışlar. Oysa bize, bu işlemi, çamlığın içine girmeden, dışarıdan yapacaklarını bildirmişlerdi. Buna uymadılar. Böyle iş olmaz. Biz yapıyoruz, onlar bozuyor. Artık bu işi kasıtlı yaptıklarını düşünüyor ve kötü niyet arıyorum. Şimdi, BASKİ´nin bozduğu bu yerleri yeniden yapmak zorundayız. Tabii ki, yine Bandırmalının parası sokağa atılmış olacak. Bunun adı topluma, Bandırma´ya ihanettir. Yapılan bu iş, BASKİ´ye yakışmıyor ve insanlığa sığmıyor. BASKİ´yi kınıyorum ve Bandırma halkına şikayet ediyorum.?  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-2/28/2111305578975.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli