Gerekirse iktidarın kapısında otururuz

Gerekirse iktidarın kapısında otururuz

Ok, Belediye Meclis kadrosunda partisinin %30'luk cinsiyet kotasını göz önüne alarak gençlere ve kadınlara gereken önemin vereceğini söyledi.

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Metin dün Bandırma’daki yerel ve ulusal basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında halkın tercihini kendinden yana kullanması ardından Bandırma’ya yapılacak projelerde gerekirse iktidarın kapısında oturacaklarını, TBMM’deki Milletvekili Öztaylan’ın odasını işgal edip projeleri gerçekleştirme adına üzerine düşenleri yapmasını isteyeceklerini belirtti.

 

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Metin dün Bandırma’daki yerel ve ulusal basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında Bandırma’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Yerel seçimler öncesinde partisinin aday adayı olarak basın mensuplarının kentin sorunları noktasında fikirlerini merak ettiğini belirten Ok, “Seçilecek Belediye Başkanı hangi partiden olursa olsun, iktidarı ile muhalefeti ile tüm milletvekilleri ile en az ayda 1 kez irtibat halinde olmalı ve görüşmelidir. Bizler bu noktada Bandırma’ya neler katabiliriz arayışı içerisinde olacağız.”dedi. Bandırma’nın sorunları ve projeleri hakkında sorular soran basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Ok, Aday adayı olarak şu anda kendi partisindeki adayları tenzih ederek, diğer partilerden çıkacak aday adaylarının projelerinden esinleneceği görüşü taşıdığını ve bu nedenle aday olmadıkça projelerini açıklamayacağını belirterek, “Ben aday olarak seçilemezsem dahi, aday olan arkadaşıma projelerimi sunup onlardan yararlanması noktasında elimden geleni yapacağım” dedi.

CHP Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, “ Bizim partimizde aday kişi Kasım – Aralık aylarında açıklanır kanımca. Ak Parti ve MHP’de de öyle olur diye tahmin ediyorum. CHP’de aday adaylığı süreci 2 Eylül’de sona erecek yani 2 Eylül’e kadar resmi başvurusunu yapması gerekiyor herkesin. Bu süreçte şu anda ben, Sayın Mirza, Sayın Mutlu ve Sayın Ozan Onur aday adaylıklarını resmen açıklamış ve partiye evraklarını teslim etmişlerdir. Onların haricindeki arkadaşlarımız henüz resmi başvurularını yapmadılar.”dedi.  Ok, basın mensuplarının ulaşım, büyük projeler, otopark, Bandırmaspor, Büyükşehir ilişkileri gibi konularda da sundukları fikirlerini not alarak katkı noktasında dikkate alacağını belirtti.

Başkan Aday Adayı Ok, basın mensuplarının sorduğu bir soru üzerine de Belediye Meclis kadrosunda partisinin %30’luk cinsiyet kotasını göz önüne alarak gençlere ve kadınlara gereken yeri vereceğini de sözlerine ekledi.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı