Geride iki yetim, dul bir eş bıraktı

Geride iki yetim, dul bir eş bıraktı

İlhanlar köyü önceki gün defnettiği Halil Aygül için ağlıyor.

Ocaklar`da çıkan kavga sonucu bıçaklanarak vefat eden Balıkçı Halil Aygün`ün defnedilmesi ardından İlhanlar`da matem bitmedi.

Ağıtların yakıldığı cenaze töreninden sonra taziye evinde ziyaret bitmiyor.

Ardında dul bir eş, iki küçük yavru ve gözü yaşlı anne ve baba bırakan Balıkçı Halil Aygül(30) köydeki itibar ve şahsiyeti ile herkesin sevdiği ve saygı duyduğu bir kimse olduğu görüldü.

Son derece yumuşak gönüllü, yardım sever kişiliği ile İlhanlıların kalbine tant kuran Balıkçı Halil Aygül, olay günü kayığı ile midye çıkartmak için Ocaklar`da, bulunduğu öğrenildi.

Eşininde Narlı`da kendi ailesinin yanında misafirliğe gitmesi nedeni ile geceyi Ocaklar`daki kayığında geçirip sabah yine midye ye çıkacak olan Halil, sahilde kendisini gören İlhanlar`lı gençler birlikte Disko`ya gittiklerini ancak Halil`in, alkol kullanmadığına işaret ettiler.

Olay anında lavoboya çıkılırken yaşanan omur çarpması ile tartışma çıkması, olayın faillerinin kalabalık bir şekilde kendisini araya alarak bıçakladıklarını doğrulayan görgü tanıkları, Halil Aygül`ün can havli ile kendisini dışarı atarak aldığı yaraları kapatmak istediğini ancak başaramadığını belirttiler.

Görgü tanıkları İlhanlar`lı gençler yaşanan olay karşısında çaresiz kalmanın üzüntüsünü yaşarken, olay ve sonucunda yaşanan dramın bir hiç yüzünden çıkmasının daha üzücü olduğunu söylediler. 



tunç barış
19.08.2013 04:43:11
ocaklarda hep bu kavgalar oluyo özellikle abone discoda Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

demokrat
21.08.2013 13:08:37
Tanımasam da bu kardeşime Allah`dan rahmet,kederli ailesine başsağlığı dilerim.Ocaklar son üç beş yılda çok karışık hal aldı.Bilhassa park mafyası hortladı.Geçen hafta bir araya girdik.Anında üç dört kişi.Hemen 10 Tl.Etrafa bakacağız falan.Yok 10 Tl.Sonra yolun yanına misafirlerimle piknik kurduk.Hadi oradan kalkın dendi.Misafirlerim de polis...Sinirler gerildi.Ortamı gersem alın size olay.Eğer Ocaklar Belediyesi bu anarşistlere dur demez ise,daha birçok olay olur.Saygı ile..

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli