Geyik Bar olayı çözüm bekliyor

Geyik Bar olayı çözüm bekliyor

İş yerinde vurulan Geyik Bar işletmecisi Hacı Bayram Geyik'in tedavi ve ameliyat gizliliği sürüyor

Geçtiğimiz perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece saat 01.30 sularında meydana gelen silahlı saldırı olayında yaralanan Geyik Bar & Cafe  işletmecisi Hacı Bayram Geyik (46) olaydan sonra yaralı olarak getirildiği Bandırma Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, can güvenliği ve gelişmelerin gizli açısından bilinmeyen bir tedavi merkezinde ameliyata alındığı öğrenildi.

Aslen Malatyalı olup, Bandırma'da uzun süre otobüsü ile BANVİTSPOR sporcu taşımacılığı yapan Hacı Bayram Geyik, takımın faaliyetini sonlandırması ardından otobüsünü satarak hizmet sektöründe faaliyet göstermek için sevgi yolunda bulunan iş "İÇKİLİ LOKANTA" ruhsatı alarak "GEYİK BEER & CAFE" adı altında faaliyet gösterdiği iş yerinde silahlı saldırıya uğradı.

Hacı Bayram Geyik, Bandırma sevgi yolundaki işyeri "GEYİK beer & Cafe" nin yola uzanan işgal bölümündeki masada oturmuş makarnasını yerken, yoldan geçen saldırgan portatif çiçeklik barıyerden uzanarak ayaklarına ateş etmek sureti ile yaralandı.

İhtar niteliğindeki silahlı saldırı sonucu kimliği mechul saldırgan sahile doğru koşarak gösden kaybolurken sol bacağından yaralanan Hacı Bayram Geyik (46) olay yerine ulaşan 112 ambulansı ile kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesi ardından kendi isteği ile bacağında kalan kurşunun alınması için bilinmeyen bir sağlık merkezine sevk edildi.

Bandırma Cumhuriyet savcılığı gizemini koruyan silahlı saldırı olayının failini yakalamak için soruşturma başlattı.

Son günlerde yaşanan silahlı saldırı olayları ile ilgili olarak gündeme gelen sokak işgalleri, içerik olarak uygunluğu sorgulanmaya başladı. Gerek görsellik, gerek yaya kaldırımlarının kapatılması, gerekse genel sağlık ve can güvenliği anlamında ne denli sağlıklı ve güvenli olduğu sorgulanırken, butür işletmelerin sadece belediye işgal harcı ile yasallaştırılmasının uygun olmadığı görüşü hakim. Özellikle alkollü mekanlarda yapılan sokak işgalleri can güvenliği açısından emniyet birimlerince de, incelenip ruhsat hazırlanmasında taraf olunması bekleniyor.



Ferda cakir
13.09.2020 15:29:31
Olayda gizem falan yok oztaylan kafenin sahibi cemal oztaylan in parmagi olduğu her kez biliyor defalarca geyik kafeyi belediye ye şikayet etti en son nüfusunu kullanarak geyik kafenin canlı.muzik ruhsatını iptal ettirdi bu arada Tolga tosun ne yapıyor merak eden var varsa söyleyeyim zaman zaman oztaylan süt evinde keyif çatıyor ondandır ki bu olayda her şey apaçık ne gizemi

Anahtar Kelimeler: Geyik olayı çözüm bekliyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli