Gıda maddesi üreten ve satanlar bilgilendirildi.

Gıda maddesi üreten ve satanlar bilgilendirildi.

Gıda üreten iş yerlerinin kayıt ve onay işlemleri, gıda hijyen yönetmeliği, Türk Gıda Kodeksi,Ekmek Tebliği ve Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Tebliği gibi önemli konular anlatıldı.




_________________________________________/ Enver DOLGUN / EDREMİT

Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5596 Sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu ve bağlı yönetmelikler konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.

Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5596 Sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu ve bağlı yönetmeliklerin yürürlüğe girmesi üzerine ilçe, belde ve köylerde faaliyet gösteren gıda iş yerlerine yönelik Edremit Şükrü Tunar Kültür merkezinde bilgilendirme toplantısı yaptı.

Edremit Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanlığı, Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı ve Kahveciler Odası Başkanlıkları yöneticileri ve odalara kayıtlı üyeler toplantıya katılım gösterdi.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi`nde gerçekleşen toplantının açış konuşmasını Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Acar yaptı.

Acar, konuyla ilgili genel bilgiler verdi ve toplantının gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür etti. 
Slayt gösterim yapılan bilgilendirme toplantısında; Gıda işyerlerinin kayıt ve onay işlemleri, gıda hijyen yönetmeliği, Türk Gıda Kodeksi Ekmek Tebliği ve Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Tebliği gibi önemli konular anlatıldı.
Gıda Mühendisi Ayhan Akçam, Ziraat Mühendisi Şebnem
Ülker, Ziraat Mühendisi Nuri Ölçer ve Uzman Ziraat Mühendisi Ali Yücel anlatımıyla gerçekleşen toplantının faydalı olduğunu söyleyen esnaflar ise, yetkililere teşekkür etti.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı