Girişimcilik ve liderlik semineri

Girişimcilik ve liderlik semineri

Bandırma İİBF Genç Girişimciler Topluluğu öğrencilerinin gerçekleştirdiği Girişimcilik ve Liderlerine ilgi yoğundu.




Bandırma İİBF Genç Girişimciler Topluluğu öğrencilerinin gerçekleştirdiği Girişimcilik ve Liderlerine İlgi yoğundu.

Bandırma Ticaret Odasında gerçekleştirilen ekinlikte etkinliğe çevre ilçelerden katılımların yanı
sıra Bandırma halkının ve gençlerinin de ilgisi yoğundu etkinliğe konuşmacı olarak Türk Telekom İnsan Kaynakları Müdürü Nihan Göksel Sevim gençlere okul bittikten sonra iş hayatında işe alım süreçlerinde ve mülakat tekniklerinden söz etti.



Etkinliğe Strateji Sensin konulu Liderlik etkinliği ile çıkan Kariyer Akademi Kurucu Müdürü Oktay Totu gençlere : Hayatta risk almayı öğrenin paranızdan başka kaybedecek hiç bir şeyiniz yok.`` dedi.
Etkinliğin final kısmında Anadolu Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Müsiad üyesi Bilal Bingöl Gençlere Sivil Toplum Örgütlerinde aktif rol oynayan öğrenci kulüplerinde aktif olan ikili ilişkileriniz gelişsin çok güçlü bir networke sahip olmanın öneminden bahsetti.

Etkinlikte kapanış konuşmasını yapan Genç Girişimciler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Semih Hotiç etkinliği şu cümleleriyle sonlandırdı : Dönem Stk ların devridir aktif rol alın görev isteyin görev istenmez verilir diye beklemeyin şunu unutmayın Ailenizden size her şey miras kalabilir ama onların ikili ilişkilerini asla alamazsınız onlarda bırakamazlar bunu da oluşturmanın yolu stk lardan geçer dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı