Gittiği yer hizmete doyuyor

Gittiği yer hizmete doyuyor

Pekel, en ücra köşeleri dahi pırıl pırıl yaptı

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kayacık mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi incelemelerde bulundu. Pekel,  Bandırma Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından hafta başında start alacak olan yol yapım çalışmaları öncesi mahalle muhtarı Arslan Aygün ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bandırma Belediyesi’nin kentimizin tüm mahallelerinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirten Başkan Pekel, ekiplerin yoğunlukla Küçük Sanayi Sitesinde yol yapım çalışmalarını yerine getirdiğini, önümüzdeki hafta içinden itibaren de Kayacık Mahallesinde çalışmalara başlanacağını söyledi.

Pekel: “Bandırma Belediyesi, yaz sezonu boyunca kentimizin birçok noktasında hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarını eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarımızın yanında parke kaldırımlar ve asfalt yollarla halkımızın daha sağlıklı ve temiz bir kente yaşamaları için gerekli tüm çalışmaları özenli bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz hafta başından itibaren Kayacık Mahallemizde yol yapım çalışmalarını başlatıyor. Ekiplerimiz buradaki çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklar. Umuyorum ki yepyeni yollarla Kayacık Mahallesinin çehresi değiştireceğiz vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtaracağız” dedi.

Öte yandan mahalle sakinlerine Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kayacık Camiinde Kuran Kursunda bulunan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Pekel, çocuklara hediyeler verdi.   

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı