GIYABINDA CENAZE NAMAZI

GIYABINDA CENAZE NAMAZI

Önceki gün İstanbul, Esenyurt ilçesinde MHP Seçim bürosunda vurularak öldürülen Ortadoğu Gazetesi muhabiri Cengiz Akyıldız`ın gıyabında cenaze namazı kılındı.

İstanbul`daki saldırıda hayatını kaybeden Ortadoğu Gazetesi’nin foto muhabiri Cengiz Akyıldız  için bugün Bandırma Haydar Çavuş Camiinde cenaze namazı kılındı.

İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazında tabutun yerine Türk Bayrağı konuldu.  Cenaze namazı ardından konuşan MHP ilçe Başkanı Karani Erkul, Hiçbir cinayetin karanlık kalmayacağını, İstanbul`daki silahlı saldırının asıl hedefinin MHP yi, karanlık ve kargaşanın içine çekmek isteyenlerin bunda başarılı olamayacaklarını söyledi.

Erkul; Her birimiz Vatan için bir ölür, bin diriliriz, Hepimiz bu Bayrak, Bu Vatan uğruna can vermeye razıyız, hazırız...  BU bizi hiçbir zaman yıldırmayacak, inandığımız davadan asla bizi geri döndüremeyecektir. Bu böyle biline`` dedi.


İSTANBUL ESENYURT`TAKİ OLAY

Önceki gün İstanbul Esenyurt`ta MHP seçim bürosuna silahlı saldırı düzenleyen bir grup,  Orta Doğu Gazetesi Foto Muhabiri  Cengiz Akyıldız`ın hayatını kaybetmesine, 5 kişi yaralanmasına neden olmuştu.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı