Giyim A-dress`ini buldu

Giyim A-dress`ini buldu

Giyimde yeni açılım A-dress Evyapan sokak ta hizmete girdi







Modern giyimde antarnetif tanımayan A-dress mağaza hizmete girdi.

Çağdaş tasarımı, Son moda kreasyonu ile Evyapan sokak numara 19`da hizmete giren yeni A-dress giyim mağazasının açılışını Belediye başkan yardımcısı Dursun Mirza yaptı.

İşletmeciliğini Birsen Bahadır`ın yaptığı A-dress genç giyim mağazası bay ve bayan üzerine zengin çeşitleri ile beğenildi.

Garanti Bankası çarşı şubesi karşısında, Profoto yanında hizmete açılan yeni A-dress genç giyim mağazası açılış nedeniyle konuklarına lokma ikramı yaptı.

Açılış ardından gezilen yeni A-dress genç giyim mağazası kreasyonu, tasarım, içerik ve modeller anlamında konukların beğenisini topladı.

Yeni A-dress genç giyim mağazası işletmecisi Birsen Bahadır giyimdeki farklı çizgileri yakalama noktasında hobileri olan, Kalite ve markaya önem veren çizgisi ve stilini korumak isteyen seçici müşterilerine hizmet vermek amacı ile açılışını yaptıkları mağazalarında farklılığa özen gösterdiklerini söyledi.

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza`da son günlerde kreasyonu yeni moda ve marka ile donanmış butik işletmelere büyük rağbet olduğunu Bandırmalıların yeni A-dress mağazasını seveceklerini söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı