Gizem, Kopenhag'a gelin oldu

Gizem, Kopenhag

Bandırma'nın ünlü konutları "Bandırma Marka"nın güzel kızlarından Gizem Sözener Danimarka'nın Kopenhang kentine gelin gitti.

Bandırma'nın tanınmış ailelerinden, K. Sanayi esnafı Özlem & Birol Sözener çiftinin güzel kızları Gizem ile Danimarka'nın Kopenhag kentinde yaşayan Polatlı'lı Halime &Halis Atıcı çiftinin yakışıklı evlatları Sercan Atıcı bir birisi izleyen geleneklerin ardından yaşamlarını birleştirdiler.

Gizem ile Sercan'ın Bandırma'da başlayıp Kopenhag'da devam edecek mutluluk serüvenlerinin ilk etkinliği önceki akşam Eken Prestij otel Dalyan Clup'te düzenlenen kına gecesi ile başladı.

Gizem'in “Marka Bandırma” site komşuları, yakınları ve sevenlerinin katıldığı Kına'nın ardından dünde “Marka Bandırma” da gelin alıcı töreni yapıldı. Evinden dualarla çıkan Gizem ve Sercan için akşam Livatya STS de açık hava organizasyonu yapıldı.

Bir birini takip eden sıra dışı etkinliklerin ardından dünya evine giren Gizem ile Sercan, Polat'lıda devam eden final cemiyeti ardından yaşamlarının geri kalan bölümünü geçirmek üzere Danimarka'nın Kopenhag kentine hareket edecekler. Genç çifte mutluluklar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Gizem Kopenhag' gelin
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı