Gizli tehlikenin ilk kurbanı

Gizli tehlikenin ilk kurbanı

Meydan Köpeklerinin saldırısına uğrayan İmam İsmail Taşkın ameliyata alındı.

Hayvan severlerin tepkileri nedeni ile başı boş köpeklerin istilasına uğrayan Cumhuriyet alanı tehlikeli olmaya başladı.

Pazar sabahı, Sabah namazını kıldırmak üzere Haydar Çavuş Camiine gelen İmam İsmail Taşkın Cumhuriyet alanında sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

İmam İsmail Taşkın Köpeklerin saldırısından kendisini korumak isterken düştü ve kolunu kırıldı.

Sabah`ın erken satlerinde yaşanan olay, meydanın ıssızlığı İmam İsmail Taşkın`ın zor anlar yaşamasına neden oldu.

İmam İsmail Taşkın kırık kolu ve kendi imkanları ile ulaştığı Devlet Hastanesinde ilk müdahale ardından Bursa`ya sevk edildi.

İmam İsmail Taşkın Bursa`da bugün ameliyata alındı.



demokrat
20.02.2014 08:31:43
Hoca`ya geçmiş olsun.Bandırma`nın adı köpekistan olsun.Hayvansever namındakilerin gözü aydın olsun.Bu istila son bulsun.Bizi yönetenlerin haberi olsun.Bu ne ilk ne de son...Hayvanların başıboş gezmesi ile hayvanların hakları arasında irtibat kuran sözde hayvan hakçılarını kınıyorum.Bu konuda Avrupa kriterlerine bakın orada bir tane başboş köpek göremezsiniz.Hayvanların haklarını savunalım derken zaten it kopuk dolu olan sokakları iyice güvensiz hale getirdi...

bandırmalı
20.02.2014 10:09:01
hayırlı olsun belediyeye okadar yazdık toplayın su köpekleri diye bunlar hala boş iişlerle ugraşıyorlar

üveys
20.02.2014 23:57:26
Belediye görevini hakkıyla yaptığını sanıyor. Köpekleri kısırlaştırıp salarak işin bittiğini düşünüyor. Beyler bu köpekler insanlara tecavüz etmiyor ısırıyor!!! Kısırlaştırmak çözüm değil. O hayvan hakçıları olduğunu iddia eden düşüncesizlerin eline tutturacaksın yularlarını ne halt yerlerse yesinler itleriyle.

batu
21.02.2014 19:15:16
onlarca kez beyaz masaya yazdım.Köpekler yüzünden meydanda yürünmüyor.Köpekler neden toplanmıyor anlamıyorum.

mehmet ali
22.02.2014 00:00:15
bu başıboş köpekler yüzünden 15 gün önce ölümün kıyısından döndüm arabamla köpeğe çarptım. bi anda önüme çıkıverdi. allaha şükür sadece tampon değişimiyle atlattık hayvana da yazık oldu ama yapacak birşey yoktu.yetkililer duyun bu sesleri.

raif çizmelioğlu
25.02.2014 09:14:13
yok yok bir şey yapmaz uysaldır..en kızdığım kelime bu.. yahu ben köpekten korkuyorum kocaman köpek ..sonra köpek benim bildiğim bahçede beslenir ,sokakta insanlar gezer ne işi var köpeğin cadde ortasında ..sen köpeği al küçük iken seviyorum diye büyüyünce bırak sokağa oda gitsin insan kovalasın insan ısırsın ,ondan sonrada de sen köpeğe ters bir haraket yapmışsındırda ondan sana saldımıştır o hayvan....yahu köpeğin fıtratına ters sokakta dolaşmak ovaya ,dağa ,bayıra ,koyuna .bahçeye gidecek hayvan ne işi var ortalık yerde

Fahri
25.02.2014 13:59:58
Yok efendim, sizin haberiniz olmadi herhalde, SEVGI KAZANACAK efendim SEVGI KAZANACAK. Belediye Baskan adaylarimiz bu it dediginiz uysal ve sevimli sokak köpekleriyle afis ve reklamlari var. SEVGI KAZANACAK efendim SEVGI KAZANACK (!!!)

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false