Göbel stadına maç verilmeye başlandı.

Göbel stadına maç verilmeye başlandı.

Göbelspor artık kendi sahasında oynayacak.

1986 yılında yapılan Susurluk-Göbel mahallesinde stadı yeniden onarılarak karşılaşmaların oynanmasına olanak sağlandı.

Balıkesir Spor İl Müdürlüğüne ait doğal çim saha onarılarak faal hale getirildi. Uzun yıllar bölgesel lig maçlarının oynandığı Göbel stadı fiziki özelliğini kaybetmesi nedeni ile uzun bir süredir maç oynanamıyordu.

Susurluk stadyumunun yerine yapılacak olan Kapalı spor salonu ve spor kompleksi planlamasının yapıldığından ve Susurluk Hatap dere ıslah çalışmalarından dolayı 2017 yılı sezonu maçlarının hiç birisi Susurluk Şehir Stadyumun da oynatılmadı. Hatta Susurluk spor tüm maçlarını deplasman lar da tamamlayarak sezonu kapattı.

 Spor il müdürlüğünün ve siyasi olarak Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin HIZLIOĞLU, Belediye Meclis üyeleri Erhan DUYMAZ ve İbrahim PAMUKÇU´nun girişimleri sayesin de atıl durumda bulunan Göbel mahallesi stadyumu soyunma odaları saha içi ve çevre düzenlemeleri yapılarak faal duruma getirildi. Susurluk´ta aktif olarak bulunan Göbel spor Kulübü, Baba köy Spor Kulübü, Susurluk Beş eylül sor Kulübü, Susurluk Gençlerbirliği eğitim spor kulübü bundan sonraki tüm maçlarını Göbel stadyumunda oynayabileceklerdir.

 Bu hafta sonu Göbel Mahallesi stadyumunda 19 Mart 2017 günü saat 11,00 de Susurluk Beş eylül U-16 ile Bandırma spor U-16  maçı; saat 13,00 de, Balıkesir 2. Küme B gurubun dan Baba köy spor ile Karaman köy spor maçı; saat:15,00 de ise Balıkesir 2. Küme A gurubun dan Göbel spor ile Yeni kavak spor maçları oynanacaktır. Susurluk lu sporseverler bundan böyle maçlarını Göbel Stadyumunda seyredebileceklerdir.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı