Göbel´i hakem yaktı.

Göbel´i hakem yaktı.

Göbel saha ve seyircisi önünde 3-0 önde olduğu karşılaşmayı 3-5 kaybetti.

 

 Balıkesir 2. Küme Marmara B gurubunun puansız son iki takımı Göbelspor ile Bostancıspor Susurluk´ta karşıya geldi.

Göbelspor, Bostancıspor ile gurubun ilk yarı son maçını sahası Göbel de oynaması gerekirken, Jandarma´nın MAÇ EMNİYETİ güvenliğinin sağlanamayacağı gerekçesi ile karşılaşmanın Susurluk´a alınmasını istemesi. Amatör sahalarda Güvenlik zafiyeti olduğunu gösterdi.

Göbel Mahallesinde ki futbol sahasının Balıkesir Spor İl Müdürlüğünce lig maçlarının oynanmasına hazır hale getirilmesine rağmen; Jandarma Komutanlığının Göbel stadında üç hakemin güvenliğini sağlayamayacaklarını belirtmesi, Hem Göbel taraftarlarının takımlarının maçlarını izlemekten mahrum etti. Hem de Göbelspor´un yenilmesine olanak sağladı.

 Susurluk stadın da oynanan maçta Göbelspor ilk yarıda rakibine üstünlük sağlayıp devreyi 3-0 önde kapatmasına rağmen, Güvenlik zafiyeti ardından gözlenen Hakem zafiyeti ev sahibi ekibin sonunu hazırladı.

Göbel aleyhine verilen iki penaltının ardından maçı bırakan Göbelspor rakibi Bostancı spor´a 5-3 mağlup oldu.

Ligde ilk galibiyet ve ilk puanını alan Bostancıspor ise rakip sahadan puan almanın sevincini yaşadı.

 Göbelspor yönetimi güvenlik zafiyetinin giderilmesi için gerekli önlemlerin alınması istemi ile ilgili makamlara talep yenilemesinde bulundu.

Göbelspor yönetimi, ikinci yarı oynanacak iki karşılaşmanın kendi saha ve seyircisi önünde oynanması için gerekli tedbirlerin alınması talebinde bulunmakla kalmayıp, saha ve soyunma odaları dahil tel örgü ile çevrili olan stadında güvenlik zafiyetine neden olabilecek tüm gerekçeleri bir kez daha gözden geçirdi.

Göbelspor Başkanı İbrahim Pamukçu, ?Balıkesir Bölgesinde 21 ilçe ve mahalle stadında Göbel gibi olan sahaların da maçlar oynanmakta olmasına rağmen ne hikmetse "Göbel de Güvenlik zafiyeti var" diye maç yönetecek üç hakeminin korunamacağını  gerekçesi ile maçların ilçe merkezine verilmesini istemek, Göbel´de spor adına verilmiş kara bir lekedir."dedi.

Başkan İbrahim Pamukçu, "ilgili yerlere yazı ile bildiride bulunup karşılaşmaların Susurluk´ta oynanmasına olanak sağlayan Göbel Jandarma Karakol Komutanlığını esefle kınıyor ve ilgili Makamların Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığının ve İlçe Kaymakamlığının konuya el atacakları kanısındayım.? dedi.

/resimler/2016-3/28/1222141672032.jpg

/resimler/2016-3/28/1222309172379.jpg



Anahtar Kelimeler: Göbel hakem yaktı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false