Göbelspor´un Göbel´e oynamak hakkıdır.

Göbelspor´un Göbel´e oynamak hakkıdır.

Göbelspor, Mevcudiyetinin devamı için Göbel´de oynamak istiyor.

 

Balıkesir 2 Amatör küme Marmara B gurubunda lige katılarak her yıl mücadele veren Göbelspor Amatör sporun ruhunu Göbelli gençlere ve çevre köylerden lisanslı futbolcularına aşılamak, boş zamanlarını futbol oynayarak değerlendirmek isteyen Göbel spor yöneticileri serzenişte bulundular.

/resimler/2016-4/16/1808015343414.jpg

On yıldır Doğal çim olan Göbelspor´un futbol sahası bu yıl Balıkesir Spor İl müdürlüğünden hizmet alarak sahanın düzenlemesi yapılıp saha ve soyunma odalarının belli bir masraf yapılarak onarılmasına rağmen Susurluk Kaymakamlığı ne hikmetse Göbel Mahallesin de Göbelspor´a Futbol maçı oynatmıyor.

/resimler/2016-4/16/1808188937542.jpg

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Göbelspor´un iç saha maçlarını Göbel Futbol sahasın da oynanacak diye programa almasına rağmen hafta sonu bir bakıyoruz Susurluk Kaymakamlığından tarafımıza bir yazı tebliğ ediliyor maçınız Susurluk Stadına alınmıştır. 17 Nisan 2016 Pazar günü Göbel de oynanması gereken Gönen Üzümlü spor maçı da Susurluk stadına alınmıştır.  İlgili makamlara müracaat ederek Göbelspor Kulübü olarak nedenlerini araştırdığımız da bakıyoruz ki, karşımıza Güvenlik zafiyeti çıkıyor. ?Neymiş efendim Göbel Jandarma Karakolu Komutanlığının güvenlik önlemi alamayacağını tedbirlerin güvenlik önlemlerinin maç oynanmaya müsait olmadığını seyirci tribünün tel örgü ile çevrilmesi?  gerektiğini belirten Göbel Jandarma Karakol Komutanlığı yetkilisi bu yüzden de maçların daha güvenli olan Susurluk Şehir Stadına alınmasını talep ederek bu dört iç saha maçlarımızı Susurluk´a alınmaktadır. Göbel futbol seyircisi üç maçtır mağdur edilmekte Göbel halkının Göbel spor maçlarını izleme özgürlüğü kısıtlanmaktadır. Balıkesir ?in 21 ilçesinde tüm statlar Göbel Futbol sahasın dan  daha da uygunsuz olmasına rağmen tüm ilçe belde mahalle maçları bu tip futbol sahalarında oynanmasına rağmen ne hikmetse bu gerekçe gösterilerek  sadece Göbel Futbol sahasına mahsus bir durum ortaya çıkmaktadır. Balıkesir Valiliğinin bu konuya duyarlı davranarak gelecek sezon için zaten zor şartlarda Amatör spor kulüpleri mücadele etmekteler ekonomik destek bulamamaktalar bu konuya İl valiliğinin duyarlı olmasını Gerekirse Spor Bakanlığına, Başbakanlığa ilgili tüm kurumlara yasal haklarımızı korumak şartları ile talepte bulanacağını belirten Göbel spor yetkilileri; Göbel spor yöneticileri olarak talepte bulunuyoruz.? Dedi.

Yerel ve ulusal basın olarak da bu konunun takipçisi olacağımızı tüm sporseverlere duyurmak istiyoruz. İbrahim PAMUKÇU  (D H A) Susurluk

/resimler/2016-4/16/1808453313020.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli