Göçmez ve Kuter Fakültede konuştu

Göçmez ve Kuter Fakültede konuştu

Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez ile Habertürk TV Ekonomi Müdürü Serdar Kuter söyleşi gerçekleştirdi.

Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez ve Habertürk TV Ekonomi Müdürü Serdar Kuter Söyleşisi

/resimler/2017-12/15/1919111189277.jpg

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nde 2017-2018 akademik yılının güz döneminin son etkinliği Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez ve Habertürk TV Ekonomi Müdürü Serdar Kuter katıldığı söyleşi ile gerçekleştirdi.

Söyleşi öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir iki tane Bandırmalı konuğumuzu üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirterek sözü konuklara bıraktı.

İlk ders dönemini geride bırakan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide ilk olarak söz alan isim Habertürk TV Ekonomi Müdürü Serdar Kuter oldu.

/resimler/2017-12/15/1916102591964.jpg

İş hayatında iletişimin önemine vurgu yapan Kuter, ?Önünüzdeki yıllarda iş hayatına atıldığınızda iletişim sizin için çok daha önemli bir yer edinecek. İletişimin size sağlayacağı faydaları göz ardı etmeyin. Bizim için gazetecilikte en önemli konu manşet vermek. Size haberi satarken manşeti kullanırız. Her birinizin hayatınızda manşetleriniz olmalı, sizi insanların hafızasında tutacak manşetleri olmalıdır ki insanların hafızasında kalabilesiniz. Profesyonel hayatta sizi aklıda tutacak farklı özellikleriniz olmalı. Siz bir iletişim kurarken bu unsurları değerlendirmeniz gerekiyor. Gelecekte her biriniz güzel yerlere geleceksiniz fakat her biriniz bunun için iyi iletişim kurmanız, kendinizi iyi yetiştirmeniz ve özgüveni yüksek bireyler olmanız gerekiyor? dedi.

Öğrencilere hayatta başarı elde edebilmek için tavsiyelerde bulunan Kuter, ?Cesur olun, vazgeçmeyin ve ısrarcı olun. Yanlış yapmaktan korkmayın, yanlış yapmaktan korkarsanız hiçbir işe el atmazsınız ve olduğunuz yerde kalırsınız? diye konuştu.

/resimler/2017-12/15/1916396498773.jpg

Ardından söz alan isim Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez oldu.

Bandırmalı biri olarak Bandırmada öğrenciler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Göçmez şirketleri geliştirirken insan kaynaklarının önemi ve iletişimin öneminden bahsetti.  Lojistik hakkında sunum yapan Göçmez öğrencilere iş hayatında işlerine yarayacak tavsiyelerde bulundu, ?Üniversitedeyken mutlaka çalışmalısınız. Biz üniversitedeyken sürekli çalışıyorduk, bu çalışma sizin ilerdeki mesleğiniz olmayabilir ama sizin için çok önemli bir tecrübe olacaktır. İş görüşmelerinde lütfen kendinizi iyi ifade edebilecek diyalogda olun. Kendiniz olun, iletişiminiz güçlü olsun? dedi.

Söyleşi soru cevap bölümünün ardından Rektörümüzün konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

/resimler/2017-12/15/1919439627415.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli