Göçmez, Beşiktaş başkanlık seçimi listesinde

Göçmez, Beşiktaş başkanlık seçimi listesinde

Beşiktaş başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Hasan Arat'ın listesinde Onur Göçmez ile Mete vardar bulunuyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi’nin aday olmayacağını açıkladığı olağanüstü genel kurul tarihinin öne çekilmesiyle birlikte, 26 Kasım’da yapılması öngörülen başkanlık seçimi katılım ekseriyet sağlanamadığı için 3 Aralık Pazar gününe kalmıştı.

Siyah beyazlı ekip ’in Başkanlığına talip olan Serdar Adalı ile Hasan Arat bugün 9 kişilik yönetim kurulu asıl isimlerini açıkladılar.

Buna göre Hasan Arat’ın listesinde 2 tanıdık isim yer aldı. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez ile Turizmci Sinan Vardar’ın oğlu Mete Vardar yer aldı.

Hasan Arat'ın listesindeki asıl yönetim kurulu üyeleri; Hüseyin Yücel, Dr. Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Av. Altın Mimar ve Feyyaz Uçar oldu.



Naci ARAS
30.11.2023 19:03:49
Çok değerli başkanımız sayın onur göçmez'in muhtemel Beşiktaş yönetim kurulu listesine girmiş olmasını önemsiyorum. Sayın Hasan ARAT'ın seçilmesi halinde başkanımız onur göçmez'in bu görevinin Bandirmaspora Çok önemli katkılar sunacağını düşünüyorum. Bu seçimde kendilerine başarılar diliyorum.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı