Göçmez;``CHP`nin mutfağından geliyorum``

Göçmez;``CHP`nin mutfağından geliyorum``

CHP`de, Belediye aday, adaylığı yarışını sürdüren il genel meclisi üyesi Ahmet Göçmez Edincik teşkilatı ile buluştu.

CHP Balıkesir il genel meclisi üyesi Ahmet Göçmez, 2014 mahalli seçimleri için Bandırma Belediye Başkanlığına aday aday olması nedeni ile teşkilat ve demokratik kitle örgütleri bazındaki ziyaretlerini sürdürüyor.

Göçmez, Edincik Belde örgütünde partilileri ile yaptığı görüşmede, Türk siyaset dünyasının çimentosu CHP`nin mutfağından geldiğini, sosyal demokrat çevrede parti düsturunu iyi bildiğini, gelinen noktadaki tecrübe ve birikimi ile Büyükşehir konseptinde Bandırma`yı hak ettiği noktaya taşıyabileceğini söyledi.

Göçmez, Büyükşehir yasası ile birlikte yaşanan olumsuzluğun, kapatılan belde ve köylerde büyük sorun yaşanmasına neden olunacağının altını çizerek, il genel meclisi tecrübesi ile Bandırma`nın önünü açacak projeleri hayata geçirebileceğini söyledi.

Edincik teşkilatının eyilim yoklaması sürecinde kendisine destek vermesini isteyen Göçmez, mahalli seçimlerin ardından gerçekleşecek genel seçimlerde CHP`nin iktidar olması halinde belde ve köylerin yeniden tüzelkişiliğine kavuşturulacağını söyled.





  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı