GÖKKUŞAĞI KÖPRÜYÜ DE RENKLENDİRDİ.

GÖKKUŞAĞI KÖPRÜYÜ DE RENKLENDİRDİ.

AKP’li Beyoğlu Belediyesi’nin, bir vatandaşın rengarenk boyadığı merdivenleri gece yarısı griye boyaması sonrası gelişen gökkuşağı tepkisi Bandırma’da da çeşitli alanlarda kendini gösteriyor.

Bir grup gencin kırkmerdiven olarak bilinen yerde gerçekleştirdikleri boyama çalışmasından sonra, şimdi de sahilde bulunan köprü gökkuşağı renklerine boyandı.

Boyama çalışmasına katılan Başkan Pekel, “Renkler yaşamın zenginliği ve güzelliğidir. Bunlardan korkmaya gerek yok. Farklılık da bir zenginliktir. Bırakın herkes kendi düşüncesinde yaşasın. İnsanların yaşamını şekillendirmek, kendi kişisel özgürlüğüdür. Bu konuya dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiğiniz bu çalışmadan dolayı sizi kutluyorum” dedi. 



tanzer pekkan
10.09.2013 09:06:14
BİR KAMU YÖNETİCİSİ BU NU DERSE SEN SEYREYLE BU MİLLETİN NELER YAPACAĞINI.SENİN BELEDİYENİN TAŞLARINI,DUVARLARINI DA BOYARLAR BAŞKAN.NASILSA BELEDİYE HERKESİN.ÖZGÜRLÜK VAR BEN KIRMIZI İSTEDİM BOYADIM.DİĞERİ GELDİ PEMBE BOYADI.YAAAA BÖYLE MEVZULARADA MALZEME OLMAYIN.AYIPTIR.KAMU MALI HERKESİN KAFASINA GÖRE İŞ YAPACAĞI ALAN DEĞİLDİR.KAMUSAL ALAN DİYE İNSANLARIN AĞZINDAN BURNUNDAN GETİRENLER ŞİMDİ KAMU MALLARINA FIRÇA ATIYOR.BREZİLYA,HİNDİSTAN SOKAKLARINA DÖNDÜK.BİRİSİ BİR TAŞ ATIYOR ORTAYA NE ÇOK DELİMİZ VARMIŞ ARKADAŞ....

bedrı
10.09.2013 15:33:09
arkadaş şimdiye kadar sahilde tek bır lamba yada park alanını boyamış mı belediye hepsi pas içinde önce muhalefet olsun diye boyamak yerine millete hizmet olsun onları boyayın

Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı