Golcü Okan Sarı Etispor’da

Golcü Okan Sarı Etispor’da

Etispor teknik ekibi talep etti, kırmızı beyazlı ekibin yönetim kurulu Şampiyon Kütahyaspor’un golcüsünü transfer etti.

Aslen Burhaniyeli olan Okan Sarı 2008 yılında Çanakkale’de başlayan futbol yaşamını 2009-2011 yılları arasında karşılıklı olarak Nazilli Belediyespor-Çanakkale Dardanelspor arasında değişen sözleşmeler ile her iki takımdaki başarısı 2013 te Maçkaspor ile değişim yaşasa da 2014 te tekrar Çanakkale Dardanelspor, 2016 da Elazığ Karakoçanspor ve 15/08/2018 de amatörlüğe dönerek 68 Aksaray Belediyespor’a geçti.

2019 da amatör olarak Aliağaspor’a ve 2019-2020 sezonunda yer aldığı Kütahya Belediyespor’da takımını omuzlayarak Şampiyon yapan tecrübeli krampon 2020-2021 futbol sezonu için Etispor ile anlaşmaya vardı.

Etispor teknik direktörü Tanju Yavuz’un önerisi ile yapılan protokolde, Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ramazan Artun; Futbolu oynayacak futbolcu, bu yıl Bal’daki iddiamızı hedefe oturtmak için teknik kadromuz ile yaptığımız anlaşma sonrası, ideal kadronun oluşması adına bize yapılan önerileri değerlendirerek, iç transferden sonra dış transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Amacımız oyuncularımız ile teknik ekip arasında samimi bir atmosferde oluşturularak arkadaşlık ilişkisini kaçınılmaz başarıya taşımak istiyoruz, bugüne kadar yaptığımız görüşmeler, sözleşme yaptığımız, sözleşme yenilediğimiz tüm oyuncular Etispor’un geleneksel arkadaşlık çerçevesi içinde başarıya odaklanmaları için yönetim olarak imkanlarımızı kullanacağız, A takımımızın başarısı bizim için altyapılara oluşturacağı örnek açısından önemlidir. Etispor sadece üst liglerde göze hoş gelen estetik futbolla başarıyı yakalarken altyapımıza da örnek olacaktır.” Dedi.

Etispor Teknik Direktörü Tanju Yavuz ise başarıya giden yolda, takımı tetikleyen unsurların başında gol geldiğini, iyi bir oyun çıkartmanın güzel gollerle sonucu belirlemesi takım motivasyonu için önemli olduğunu, bu anlamda oluşturulan kadronun sadece ilk 11 ile sınırlı değil, ceza ve sakatlıkları da hesaba katarak olası tesadüflere karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini kaydetti



Anahtar Kelimeler: Golcü Etispor’
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı