Golsüz eşitlikten sonra ne dediler?

Golsüz eşitlikten sonra ne dediler?

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çevik: Çok eksiğimiz var”






Bandırma'da, Sarıyer ile golsüz berabere kalan Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Oktay Çevik, Giresunspor deplasmanındaki başarılı mücadelemizin ardından böyle kötü bir oyun beklemiyordum” dedi. Karşılaşmada, takımının oyununu tanıyamadığını vurgulayan Çevik, şu değerlendirmede bulundu:

Çok eksiğimiz var. Bunları gidermek zorundayız. Ligin bitmesine altı hafta kaldı. Elimizden geldiğince toparlanmaya çalışacağız. Play-off'a girme mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz.”



Sarıyer Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Küme düşme hattı içinde bulunuyoruz. Bu nedenle Bandırmaspor gibi zor bir deplasmandan aldığımız bir puanı önemsiyoruz” dedi. Bordo-beyazlı takımda daha önceden görev yaptığına dikkati çeken Birinci, şöyle konuştu:


Bandırmaspor, çok iyi bir yönetim kuruluna sahip bulunuyor. Ancak ne yazık ki bu yıl, çok yaşlı oyunculardan kurulu bir kadro oluşturulmuş. Bu kadroyla başarıya ulaşmak çok zor, hatta Bandırmaspor'un play-off şansı bile çok zayıf!”



ünsal
4.04.2013 09:48:50
Mehmet hoca eski bir dost olarak her şeyi ifade etmiş.Yönetim uyumaya,futbolcularda herkesi uyutmaya devam ediyor.Uyandığımızda inşallah 3.ligde olmayız.

bandırmaspor
4.04.2013 23:08:02
kimse geçeği görmek istemiyor , bu yönetimin mualesef vizyonu ve bilgi becerisi buradan daha öteye gitmemize engel .. ne yapmak gerekiyor ya yönetim gidecek ya yönetim , ben bu işten anlamıyorum anlayanlara bırakayım diyecek yada böyle her maç uyuya kalacaz stadda ...

erhan ekmekçi
5.04.2013 11:34:03
AĞZINA LAYIK MEHMET HOCA HİSLERİMİZE TERCÜMAN OLDUN.İNŞALLAH ANLAMAYANLAR ANLAMIŞTIR.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı