Gömeç Atatürk kayalıklarını tablolaştırdı.

Gömeç Atatürk kayalıklarını tablolaştırdı.

Ana kara yolda yapılan seyirlik düzenlemeden sonra, Şimdide Suhulet tablolaştırıldı.






Körfezin şirin ilçelerinden Gömeç'in Belediye Başkanı Naim Kocabıyık  Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı  makamında ziyaret ederek Gömeçte bulunan Atatürk kayalıklarının fotoğrafını  hediye etti.

``Dünyanın yedi harikalarından daha güzel bir görüntüsü olan Atatürk kayalıklarının Gömeç`te olması tanrının bize verdiği bir lütuftur,`` diyen Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık ``Bu kayalıkların daha rahat görülmesi ve seyredilmesi için İzmir karayolu üzerine özel cep yaptırdık, yaz aylarında  bu yoldan seyreden araçların bir çoğu burada mola verip Atatürk kayalıklarını  seyrediyor.`` dedi.
Kocabıyık ``Ziyaret ettiğim her arkadaşıma bu fotoğrafı hediye ediyor ve bölgemizin bu harika görüntüsünün makam odalarını süslemesini sağlıyorum`` dedi .

Zeytinli Belediye başkanı Hasan Arslan  Gömeç Belediye Başkanı Kocabıyık'ın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ``Bu ziyaret hediye edilen bu güzel fotoğrafla daha büyük anlam kazandı. Cennet bölgemizin güzellikleri saymakla bitmez  biz belediye başkanlarına bölgemiz tanıtımında büyük işler düşüyor  ve hepimiz bölgemiz için elimizden geleni yapıyoruz.``  dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı