Gönen, Alaçatı´yı bekliyor.

Gönen, Alaçatı´yı bekliyor.

Bal lig temsilcilerimizden, Gönen Belediyespor, Alaçatı galibiyeti ile yükselişini sürdürmek istiyor.

Bal lig´de bu hafta Gönen Belediyespor saha ve taraftarı önünde Alaçatıspor´u ağırlıyor.

Gönen Belediyespor, Nail Gönenli stadında sürdürdüğü çalışmalarını Antrenör Engin Yıldırım, İbrahim Turan ve Kaleci Antrenörü Mustafa Köseoğlu (LARİ) nezaretinde sürdürüyor.

İki haftada 4 puan toplayan Gönen Belediyespor´ da moraller yüksek. Pazar günü Alaçatıspor ile yapacağı karşılaşmadan taraftarlarında desteği ile 3 puan almak isteyen yeşil beyazlı ekip alınacak 3 puanda taraftarının desteği olacağına inanıyor.

Gönen Belediyespor Teknik Direktörü Engin Yıldırım, Alaçatı´nın konum ve gücü hakkında bilgi sahibi olduklarını, şartlar ne olursa olsun, Gönen´in maçın favorisi olduğunun altını çizerek ?Bize 3 puan gerekli, başkanına ne lazım bizi ilgilendirmez, Gönen Belediyespor her maça ayrı bir anlayış ile hazırlandığı gibi, Alaçatıspor´un gücünün farkındayız,  ancak Nail Gönenli´nin öyle gelen geçene puan dağıtacak cömertliğe sahip bir stat değildir.

Alaçatı, Gönen´e gelir belki umduğunu bulamaz ama bulduğunu yer.? Diyerek yeşil beyazlı ekibin puan kaybetme lüksüne sahip olmadığını söyledi.

/resimler/2016-11/16/0118481420166.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen Alaçatı bekliyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı