Gönen Belediyespor fabrika ayarlarına döndü.

Gönen Belediyespor fabrika ayarlarına döndü.

Süper lig´e dönen Gönen Belediyespor´da ilk mukavele Erol Öztürk ile Hakkı Şen´le yapıldı.

Bal lig´de umduğunu bulamayan Gönen Belediyespor Süper lig için ilk mukaveleyi altyapı antrenörlerinden Erol Öztürk ve Hakkı Şen ile yaptı.

Yeşil beyazlı ekibin altyapısında başarılı olan Öztürk ve Şen ikilisi ile Süper ligde devam kararı alan yönetim kurulu 2017-2018 futbol sezonunda altyapıya dayalı, seyre duyumlu, centilmen, performansı yüksek, istekli ve istikrarlı bir ekip için Öztürk ve Şen´e tam yetki verdi.

Gönen Belediyespor ile yeni sezon için sözleşme yapan Öztürk ve Şen ikilisi yaptıkları ilk açıklamada kategorideki farklılıkların değil, kulübün oyuncuları içinde takım olma duygusunu öne çıkartarak arkadaşlık çerçevesinde bencil değil, formaya hizmet eden bir anlayışla takım oluşturmak istediklerini belirttiler.

Erol Öztürk, Hakkı Şen ikilisi bu anlayış içinde geldikleri takımın başında, altyapıdan uzaklaşmadan, genelde ilçe içi ve çevresinden oluşturacakları ekiple ligde zirve hesapları yapmayı düşündüklerini vurgulayarak tranfer ve lisans çalışmaları için temaslara başladıklarını açıkladılar.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli