Gönen Belediyespor´da kongre

Gönen Belediyespor´da kongre

Başkan İbrahim Palaz aday olmadı, yeni yönetim görev bölümü yapacak.

Bal lig´deki mevcudiyetini 22 Nisan´da Balıeksir Atatürk stadında Balya belediyespor ile oynadığı Play Out karşılaşmasını 2-1 kaybederek bir alt lig olan Süper Amatör lig´e düşen Gönen Belediyespor önceki akşam olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

/resimler/2017-5/29/0052241525176.jpg

Yıldız Otel´deki genel kurula her zaman olduğu gibi Belediye Başkanı Hüseyin Yakar katılmazken, yerine katılan Başkan vekili Süleyman Dökmen divan başkanlığı yaptı.

Sadece 28 üyenin katılı ile gerçekleşen genel kurulda Başkan İbrahim Palaz bir teşekkür konuşması yaparak şanssızlıkların kurbanı olduklarını açıkladı.

Gönen Belediyespor´un olağan genel kurulunda okunan raporların müzakereye sunulması ve ibrası ardından geçilen seçimlere tek liste ile gidildi.

Buna göre Gönen Belediyespor´da yeni yönetim kuruluna şu isimler geldi.

Mehmet SAYHAN, Selahattin DAYI, Ümit YERGAL, İsmail YILMAZ, Osman DUMAN, Mehmet TEZEL, A. Ünsal KARAKAŞ, Hasan ŞENEL, A. Hüsamettin TANDOĞAN, Yaşar ELÇİ, Erhan ODABAŞI, Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Serdar Kartal, Soner sayan, Birol Kayışkoparan, Aydemir Gümüş, Hüseyin Aşut, Ahmet Düzer, Osman Kıroğlu, Raşit Genç, Zeki Helvacı, Cafer Karaduman, Ata Görener,

Demetim Kurulu asil üyeliklerine Osman Köksal, Halil Selbaş, Ahmet Şenel, Denetim Kurulu yedek Üyeliklerine ise Eyüp Kaftan, Aydın Akıncı ve Nedim Kıran seçildiler.

Gönen Belediyespor´da yeni yönetim kurulu hafta içinde yapacağı ilk birleşimde görev bölümü yaparak Başkanlık ve diğer görevleri belirleyecek.

/resimler/2017-5/29/0052449338017.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen Belediyespor kongre
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli