GÖNEN CHP de DEĞİŞİM RÜZGARI

GÖNEN CHP de DEĞİŞİM RÜZGARI

CHP Gönen İlçe Başkanlığına İbrahim Palaz, seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gönen İlçe Teşkilatı´nda Kongre Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda Yapıldı.

/resimler/2017-12/9/2254414809982.jpg

Gönen İlçe Kongresi açılış konuşmasının ardından oluşturulan Divan, kongreyi devraldı. Divan Başkanlığı´nı ise eski CHP Gönen İlçe Başkanı Azmi Gönen den yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede çalışma raporu ve hesap raporu ibra edilmesi ve gündem maddelerinin icrasından sonra ilçe başkanlığı, yönetim kurulu ve ile gidecek delegelerin seçimi yapıldı.

Kongreye Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, Manyas Belediye Başkanı Tanju Barçın , ,Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Öz çağlayan, Gönen Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Uzun, Gönen Koop. Başkanı Zeki Kâhya, Gönen Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Selvi, Gönen Belediye Meclis Üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongredeki seçimlerin sonunda adaylardan İbrahim Palaz, CHP Gönen İlçe başkanı oldu. Bülent Birgül´ün 89 oy,1 oy geçersiz İbrahim Palaz´ın 129 oy alarak başkan seçildiği beyaz liste yönetimde Av Mehmet Karahan, Yüksel Uyar, Özgün Özen, Hayri Erkal, Hamza Yapıcı, Aytek Çınar, İrfan Poyraz, Zümral Öztaş, Nesime Kekeç, Arzu Bıyıklı, Nesrin Beyazıt, Özcan Şekerci, Barış Taşdemir ve Burak Türegün yer aldı.

/resimler/2017-12/9/2255154341879.jpg



Anahtar Kelimeler: GÖNEN DEĞİŞİM RÜZGARI
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli