Gönen 6 Patlar Gibi 6-0

Gönen 6 Patlar Gibi 6-0

Kendi saha ve seyircisi önünde Ovaköyspor'u konuk eden Gönen Belediyespor, maçtan 6-0 galip ayrılarak taraftarlarına bolca gol seyrettirdi.

Balıkesir Süper Amatör lig`de, kendi saha ve seyircisi önünde Ovaköyspor’u konuk eden Gönen Belediyespor, maçtan 6-0 galip ayrılarak taraftarlarına bolca gol seyrettirdi. Yeşil beyazlıların maçını Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Gönen Cumhuriyet Başsavcısı Taner Erkaçal da tribünden seyrederek takıma destek verdiler.

Yazdan kalma bir havada oynanan mücadelenin hemen başında Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Gönen Cumhuriyet Başsavcısı Taner Erkaçal tribüne geldiler. Zayıf rakibi karşısında sahanın mutlak hâkimi olan Gönen, attığından daha fazlasını da kaçırdığı maçı 6-0 kazanarak 3. haftada Gönen’de oynanan ve yeşil beyazlıların 6-0 galip ayrıldığı Yeni Sanayispor maçının kopyasında Gönen Belediyespor çok rahat bir oyun sonrasında faklı kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Hasret Bitiyor mu?

Kendi aralarında aldıkları bir karardan dolayı tribüne gelmeyen Köşe10 taraftar grubunun bazı üyeleri tribünlerden maçı takip ettiler. Oyunculara sık sık tezahüratlarda bulunan grup üyelerinin haftaya deplasmanda oynanacak Sındırgı maçında takımın yanında olacakları ve bu maçla birlikte protestolarını sonlandırarak bundan sonraki tüm maçlarda tribünlere gelecekleri öğrenildi. 



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli