Gönen AKP`de İkinci aday adaylığı başvurusu

Gönen AKP`de İkinci aday adaylığı başvurusu

Kişisel gelişim uzmanı Yüksel Bağışlar, AKP`den Gönen Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Gönen`de Eski ilçe başkanlarından Aydın Karakaya`dan sonra Belediye başkan aday adaylığı için 2.ci başvuru geldi.

Gönen Belediye Başkan Aday Adaylığı için AKP ilçe Başkanı Av. Servet Bıyık’a başvuru dilekçesini veren Yüksel Bağışlar hakkında ki şişisel tanımlamasını şu şekild eyaptı.

Yönetim ve Kişisel Gelişim Uzmanı  YÜKSEL BAĞIŞLAR (1968) Gönen ilçesi Gündoğan köyünden. Babasının asker olması nedeni ile ilk ve orta öğrenimini yurdun değişik yerlerinde okudu.

Liseyi  Kara Kuvvetleri Komutanlığı Elektronik Astsb. Hazırlama okulunda okuyup ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Okulunu bitirdi.

Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünde, Yüksek  lisans öğrenimini Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü işletme yönetimi (MBA) ana bilim  dalında gerçekleştirdi.

Mesleği ile ilgili olarak (Motivasyon ve Moral çalışma Psikolojisi) toplam Kalite yönetimi, insan ilişkileri, liderlik konuları üzerinde çalışma ve araştırmalarda bulundu.

YÜKSEL BAĞIŞLAR evli ve iki çocuk babası.

AKP Aday Adayı YÜKSEL BAĞIŞLAR  ``2014 Yerel seçimlerde seçilip bu görev bana layık görürlerse severek bu görevi yapacağım. Benim felsefemde oturmak yok çalışmak ve Gönen’e hizmet için var. Bu göreve Gönen halkına hizmet etmek için gönüllü olarak  geliyorum.`` dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı