Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'ın 10 Kasım mesajı

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz

" Ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz."

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla andığını belirten Başkan İbrahim Palaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: Bugün, ardı ardına kazandığı zafer ve gerçekleştirdiği devrimlerle kurduğu Cumhuriyetle Türk Ulusunun kaderini değiştiren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlayışımızın 81’inci yıl dönümü. Geçen her günü, onun varlığına duyduğumuz özleme yenisini ekleyerek yaşıyoruz.

Bugün sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine de sonsuz katkısı olan, sayısız milletin de “lider” kabul ettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa intikal ettiği gün ve bizim de 81 yıllık yasımızın yıl dönümüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete gidişinin 81. yıldönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyor; yükselen Cumhuriyetimizin çatısı altında hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli