Gönen Belediye Kestel`den mutlu dönüyor

Gönen Belediye Kestel`den mutlu dönüyor

Gönen Belediyespor galibiyeti kıl payı kaçırdığı karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı






Bursa'da puanlar paylaşıldı 1-1

Mevsim normallerine göre sıcak bir havada oldukça güzel bir zeminde başlayan mücadelede yaklaşık 30 kişilik Gönen Belediyespor takımlarını yalnız bırakmayarak tribünden destek verdi. İstanbul bölgesi hakemi Mert Güzenge genç olmasına rağmen çaldığı ve çalmadığı düdüklerle çok iyi bir maç yönetti. Maç içinde tansiyon zaman zaman yükselse de maç sonunda hiçbir tartışma yaşanmadı. Gönen Belediyesporlu yöneticiler maç sonunda Kestel'in hocalığını yapan eski Gönensporlu  İsmail Vurgun'la ayaküstü sohbet ettiler.

Geçen hafta sahasında Beykoz'u mağlup ederek ilk galibiyetine imza atan Gönen Belediyespor Bursa'daki maçın ilk yarısında kısa ve isabetli paslarla rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Oyuna daha hakim olan yeşil beyazlı oyuncular ikinci yarının başlamasıyla birlikte topla daha fazla oynamasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi. Ev sahibi Kestel maçtan 1 puanı penaltı golüyle kurtardı.

Kestel ilk dakika içinde sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta top ceza sahasına indi boşta kalan topa Ramazan kaleye iki metre mesafeden dokunamadı. 11'de Gönen adına Sinan sol taraftan iyi yere çıkardı İsa gelişine sert vurdu kaleye giden topa Kestel defansından Dursun son anda müdahale etti. Karşılaşmanın 15 ve 20. dakikaları arasında Kestel kalesine ardı ardına tehlikeli ataklarla yaklaşan Gönen adeta golün sinyalini verir gibiydi. Gool. Nitekim verilen su molasından sonra atak geliştiren Gönen korner kazandı.

28'de Oğuzhan'ın kullandığı atışta kale sahası içinde topa çok iyi yükselen Cem net bir kafa vuruşu ile takımını deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Gelen golde Gönen taraftarının sevinci görülmeye değerdi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk devrede 2 dakika ilave süre oynandı. Bu dakikaların sonunda yarı 1-0 Gönen Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.  Ev sahibi ekip ikinci yarı geçen sezon Gönen forması giyen Fatih'i oyuna alarak başladı.
Gönen 48 ve51'de Emre Karadağ ile 58'de Oğuzhan'la kullandığı frikiklerden sonuç alamadı.

Gool. 59'da ani gelişen Kestel atağında Semih ceza sahasına giren Dursun'u düşürünce Kestel penaltı kazandı. Vuruşu kullanan Nurhan ağları bularak skora dengeyi getirdi 1-1.
76'da Emin Oğuzhan'ın yerine oyuna dahil oldu.  Emin oyuna girdikten 1 dakika sonra topu takibiyel kazandı vuruşunu yaptı ancak zayıf olan bu şutu kaleci Emre kolay kontrol etti.
82'de Gönen'den Candaş yerini Emre Gülle'ye bıraktı.  
88'de Kestel gole çok yaklaştı. U dakikada Hasan çok uygun pozisyonda iyi de vurdu top üst direkten sekerek auta çıktı. 3 dakika uzatma oynanan maçın Gönen adına son değişikliği
90+1'de Hakan Engin arasında yapıldı. Bu değişiklikle birlikte maçtaki son düdük çaldı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı