Gönen Belediyesi ile Genel-iş arasında sözleşme imzalandı.

Gönen Belediyesi ile Genel-iş arasında sözleşme imzalandı.

Belediye Başkanı İbrahim Palaz: “Bu sözleşme tüm mesai arkadaşlarıma, Gönenlilere ve Gönen Belediyesine hayırlı olsun"

Gönen Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve Genel –İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan’ın katılımı ile Belediye Encümen Salonunda toplu iş sözleşmesi imzaladı.

İmza töreni öncesi konuşan Belediye Başkanı İbrahim Palaz: “Tüm dünya olarak, ülke olarak oldukça zorlu bir dönemden geçiyoruz.

Değerli mesai arkadaşlarım hepiniz biliyorsunuz ki gönül ister en fazlası en iyisi olsun ancak salgın sürecinde İller Bankasından gelen gelirlerimiz %60 azaldı. Belediyemizin bütçesi ortada gelirlerimizin oldukça azaldığı bu sürece göre sizlere en tavan ücreti vermeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz göreve geldiğimizden beri kısıtlı Belediye bütçeleriyle zor şartlarla halkımıza hizmet götürme mücadelesi veriyoruz.

Öncelikle KHK’lı personelimize ve kadrolu işçi arkadaşlarımıza bu süreçte gösterdikleri çalışma özverisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum, sizlerin gayretli çalışmaları bizim sahadaki hizmet performansımızı arttırıyor. Ben daima İşçimizin, emekçimizin yanındayım bizleri bir abi, kardeş olarak görün. Bu sözleşme tüm mesai arkadaşlarıma, Gönenlilere ve Gönen Belediyesine hayırlı olsun” dedi.

Konuşma sonrasında, Belediye Başkanımız İbrahim Palaz ve Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan Toplu İş sözleşmesini imzaladı.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli