Gönen Belediyesinden Eğitime destek

Gönen Belediyesinden Eğitime destek

Gönen Belediyesi personeli işleri ile ilgili konularda uzmanlar tarafından verilen eğitici seminer ve gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları ile kendilerini geliştirme imkânı buldular. Personele kişisel gelişimden ilk yardım eğitimine, iş güvenliğind

Gönen Belediyesi personeli işleri ile ilgili konularda uzmanlar tarafından verilen eğitici seminer ve gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları ile kendilerini geliştirme imkânı buldular. Personele kişisel gelişimden ilk yardım eğitimine, iş güvenliğinden halkla ilişkilere kadar birçok konuda eğitici seminerler verildi.

Vatandaşa verilen hizmetin kalitesini arttırmak amaçlı olarak düzenlenen toplantı ve seminerlerde değişik birimlerde görev alan belediye personeline çalıştıkları birimlerle ilgili olarak çeşitli eğitici ve bilgilendirici seminerler gerçekleştirildi. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusundan boğulma ve yaralanmalara karşı yapılacak ilk yardım müdahalelerine, vatandaşlarla diyaloglarda sergilenecek davranış ve söylemleri içeren kişisel gelişimden daha anlayışlı ve yerinde bir hizmet için empati kurallarına kadar çeşitli konularda bilgilendirici ve eğitici toplantılar gerçekleştirildi. Bu sayede vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunmayı amaçladıklarını söyleyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Kanunların elverdiği ölçüde esnek davranarak vatandaşların istek ve beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Ancak öyle durunlar oluyor ki, yasa yapılmasına imkan tanımıyor. Vatandaşlarımız düz mantıkla olaya baktıklarında haklı olduklarını düşünse de mevcut kanun bu durumu kapsamıyor. Hal böyle olunca vatandaşla personel karşı karşıya kalıyor. İşte tam da bu zamanda personelin konu ile ilgili almış olduğu eğitim vatandaşlara yaklaşımı kolaylaştırıyor ve aslında sürekli bir arada yaşayan personel ve vatandaş çok daha anlaşılabilir yaklaşımlarla olayı çözüyorlar” dedi. Başkan Yakar bu tür eğitici ve bilgilendirici toplantıları konunun uzmanları eşliğinde vatandaşlara da yönelik olarak düzenlediklerini belirterek, vatandaşlara bu tür etkinliklere daha fazla vakit ayırmaları konusunda ricada bulundu. 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı