Gönen belediyesinden medikal yardım

Gönen belediyesinden medikal yardım

Gönen Belediyesi, kış mevsiminin de gelmesiyle artan ihtiyaçlar dahilinde medikal yardımlarıyla gönülleri ısıttı.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yıl boyunca bir çok proje ve çalışmalara imza atan Gönen Belediyesi, kış mevsiminin de gelmesiyle artan ihtiyaçlar dahilinde medikal yardımlarıyla gönülleri ısıtıyor. 

Her ay bine yakın vatandaşa gıda yardımında bulunduklarına ifade eden Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Hasta yatağı, tekerlekli sandalye, ilaç yardımlarımız arttı. Tedaviye gidecek gelir durumu yetersiz olan vatandaşlarımızın ulaşım masraflarını Belediye olarak temin ediyoruz. Yardım için Belediyemizin kapısını çalan ihtiyaçlı hiçbir vatandaşımızı geri çevirmiyoruz. Biz, her zaman vatandaşımızın yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Çalıoba Mahallesinde 25.200 m2 alana Güneş Enerji Santrali (GES) projesini hayata geçiren, Yıllardır atıl durumda olan Gönen Şehir içi Köprüsündeki tadilat ve yenileme çalışmasını sürdüren, 120 öğrenci kapasiteli Gündüz Bakım Evi projesini de ihaleye hazırlayan Gönen Belediyesi, kültürel etkinliklerinin yanı sıra sosyal belediyecilik hizmetleriyle de göz dolduruyor. Her kesime hitap eden projelerle doğumdan ölüme her an vatandaşların yanında olan Gönen Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında oluyor. Yaklaşık bin aileye her ay Bebek Paketi ile yeni doğan bebekleri kucaklarken, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilçede faaliyet gösteren Özel bireylerin eğitim gördüğü kurumları da ihmal etmiyor, özel günlerde öğrenciler ile birlikte zaman geçirmeye özen gösteriyor.



Anahtar Kelimeler: Gönen belediyesinden medikal yardım
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı