GÖNEN BELEDİYESPOR 2-2 ETİSPOR

GÖNEN BELEDİYESPOR 2-2 ETİSPOR

SÜPER LİG BÖLGE DERBİSİNDE GÖNEN BELEDİYESPOR- ETİSPOR 2-2 LİK EŞİTLİKLE PUANLARI BÖLÜŞTÜ.

Balıkesir Süper Amatör Lig 17. hafta karşılaşmaları 08 - 09 Şubat 2014 tarihlerinde oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı.

  Ekrem NAYAN - GÖNEN 

Temsilcimiz Etispor, Süper Amatör Lig`in 17`nci haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Gönen Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Her iki takımın da galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmanın 44`üncü dakikasında ani gelişen Etispor atağında

ev sahibi ekip kalecisi Ahmet`in hatasından faydalanarak kale sahası sağ çizgi üzerinde topla buluşan Sercan`ın penaltı noktasına doğru havadan gönderdiği topu Uğur kafayla boş kaleye gönderince Süper Ligdeki temsilcimiz devreyi 1-0 önde kapadı.

İlk devreyi 1-0 önde kapamanın moraliyle ikinci devreye de hızlı başlayan Etispor, karşılaşmanın 47`inci dakikasında Semih`in sağ taraftan getirip ceza sahasına doğru gönderdiği topu ev sahibi ekip defans oyuncuları uzaklaştıramayınca topla en son buluşan günün başarılı ismi Sercan kendi ve Etispor adına ikinci kez Gönen Belediyespor ağlarını havalandırınca skor 2-0 oldu.

2-0`dan sonra her iki takımda sürekli olarak gol aramalarına rağmen yakaladıkları pozisyonları bir türlü değerlendiremeyince istenilen gol ve goller gecikti, goller gecikince sinirler de yavaş yavaş gerilmeye başladı ve bir ara seyircinin de baskısıyla tekmeler havada uçuştu.

Oyunun sonlarına doğru seyirci üstünlüğü de olan ev sahibi ekip gol yollarında ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 72`inci dakikasında Etispor ceza sahası dışında kazanılan Remzi`nin kullandığı serbest vuruş baraja da çarparak Etispor ağlarıyla buluşunca skor 2-1 oldu. Karşılaşmanın 85`inci dakikasında Soykan`ın kafayla Etispor ağlarına gönderdiği golle skor 2-2 oldu.

Skor 2-2 olduktan sonra seyircinin baskısıyla oyun iyice gerildi. Nitekim dakikalar 88`i gösterdiğinde ev sahibi ekipten Sezai kırmızı kartla oyun dışı kalınca arkadaşlarını 10 kişi bırakmış oldu.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca her iki takımda 1`er puana razı oldu. Bandırma’mızın Süper Amatör Ligdeki temsilcisi  Etispor, Gönen Belediyespor deplasmanında elde ettiği 2-2`lik sonuçla ligin 17`nci haftasını 28 puan + 12 averajla 6`ncı sırada kapadı.

 

 

 



yönetici
10.02.2014 00:21:01
selamlar. etispor un bütçesi 50.000 tl , diğer taraftan gönen belediye spor`un bütçesi 300.000 tl dir. aradakı fark hemen hemen 6 kattır. ama oyunu etispor oynamıştır, gönen belediyespor izlemiştir. gönen belediyesporda tek suç bu işi çok iyi bilen yöneticilerden oluşmasıdır, etisporda ise yıllardır beraber oynayan, arkadaşlık ilişkileri olan tam bir takım olmuştur. en son olarak ta devre arası Bucasporun istediği ama gönen belediyespor`un sen bizim evlatdımıssın, para almadan bir yere göndermeyiz deyip oyuncunun ilerdeki futbol geleceğini etkileyen (ama deste deste bölge dışında oyunculara para verirken gönenin düşünmeyen yöneticilerimiz,şimdi birden göneni düşündüler) Soykan takıma beraberlik golünü attı...

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı