Gönen Belediyespor 3-1 Yakupköyspor

Gönen Belediyespor 3-1 Yakupköyspor

Gönen Belediyespor, Yakupköy önünde moral düzeltti.

Süper amatör ligin  Şampiyon namzeti Gönen Belediyespor bugün saha ve seyircisi önünde karşılaştığı ligin yeni ekibi Yakupkyspor`u 3-1 yendi.

1 Kırmızı kartın çıktığı, iki topun direkten döndüğü ve son 30 dakikada 10 yeşil beyazlı ekibin kişi oynadığı maçın son dakikaları yine nefesleri kesti.

Erhan’ın penaltısı ile öne geçen Gönen, Serhat’ın çift sarıdan kızarması ile sahada on kişi kaldı. Sezai ile farkı ikiye çıkarı Gönen rahatladı. 82’de Emrah konuk ekibin tek sayısını kaydetti ve Gönen için sıkıntılı dakikalar başladı.

Beraberlik için bastıran Yakupköy’ün son dakikalarda bulabileceği gol, kötü alışkanlığını devam anlamına geliyordu ki bu kez korkulanın aksine Sezai Oğulcan’ın son saniyelerde vuruşunda direkten dönen topu ağlara gönderdi ve kabus bir anda şölene döndü.

Santra düdüğü ile birlikte maçın son düdüğü de çalındığında Gönen’in skor tabelasında 3-1’lik üstünlüğü görülürken, savunmada Serhat’ı kaybetti. Penaltı pozisyonunun oluşumunda sakatlanarak oyun dışı kalan Bünyamin’in sol ayak bileğinde ciddi bir şişlik oluştu.

Oyuncunun tedavisine başlandı. Bünyamin’in yerine Oğuzhan, yine sakatlanarak çıkan Volkan’ın yerine Soykan ve sonlarda da İsmail’in yerine Anıl oyuna dahil oldular.

Yeşil beyazlıların kalecisi Yusuf 60’ka yakın mesafeden atılan şutu tek hamlede kontrol etti. Yusuf bu zor pozisyonda belki de devamında gelebilecek golü önledi. İlk yarıda Sezai’nin 1 şutu direkte patlarken, ikinci yarıda Erhan direği geçemedi. Maçın son saniyelerinde Oğuzhan’ın şutu ise direkten dönse de Sezai tamamladı ve pozisyon golle sonuçlandı.

Gönen Belediyespor yedek kulübesi genç oyunculardan oluşurken, teknik sorumlu Engin Yıldırım maçı kulübenin dışında takip etti. Yine cezalı kaptan Remzi ve kaleci Serdar bu maçta takımdaki yerlerini alamadılar. 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli