Gönen Belediyespor 3 oyuncu ile sözleşme yaptı

Gönen Belediyespor 3 oyuncu ile sözleşme yaptı

Bal lig temsilcimiz lige iddialı bir kadro ile girmenin hesapların içinde

Yeşil beyazlı bal lig temsilcimiz Gönen Belediyespor, 2020-2021 futbol sezonunda mücadele edeceği BAL lig standartlarının üzerinde bir kadro oluşturmak için çaba sarf ediyor.

Gönen Belediyespor Başkanı İsmail Biroğlu, yeşil beyazlı taraftarın sürükleyici bir heyecana sahip kadronun peşinde olduklarını, asıl amaçlarının BAL’ı yükselme ligi olarak kendilerini 3 lig’e taşıyacak dinamik bir kadro kurmak olduğunu söyledi.

Özellikle genç, enerjik ve performansı yüksek mücadeleci bir ekiple lige hazırlandıklarını kaydeden Biroğlu, “Malum nedenlerden dolayı henüz liglerin başlaması için tarih verilmedi, ancak biz her şeyimiz ile lig yarın başlayacak şekilde tüm hazırlıklarımızı tamamladık, genç ve geniş kadromuz ile uzun bir lig maratonunu başarılı bir şekilde aşmanın düşüncesi içindeyiz.” Dedi.

ÜÇ YENİ TRANSFER İLE EKSİKLİKLER GİDERİLDİ.

Yepyeni bir ekiple lige bilenen Gönen Belediyespor, bir taraftan da olası eksiklikleri tamamlıyor. Gönen Belediyespor hafta sonu gerçekleştirdiği görüşmelerde teknik ekibin oluru ile 3 yeni mukavele imzaladı.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Salihli belediyespor formasını giyen sol bek Batuhan Çiftçi, Geçtiğimiz sezonlar Biga Adaspor, Malkara Belediyespor ve Bigaspor’da forma giyen orta alan oyuncusu Muhammet Demir, yine geçtiğimiz sezonlarda Çanakkale Dardanel, Edirnespor, Vefa, Beylerbeyi ve Bigaspor’da mücadele eden libero Ümit Tuncay Gönen Belediyespor ile anlaştılar.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli