Gönen Belediyespor Altınova ile karşılaşıyor

Gönen Belediyespor Altınova ile karşılaşıyor

Bal lig temsilcimiz erteleme karşılaşması için Altınova ile karşılaşıyor.



Bal liginde Salı mesaisi, rakip Altınova


Sınavlar nedeniyle bugüne ertelenen maçta Gönen Belediyespor, yarın saat 13.30'da Nail Gönenli'de deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Altınova Belediyespor'u konuk edecek.

Yarın saat 13.30'da Nail Gönenli'de oynanacak mücadele öncesinde ev sahibi Gönen Belediyespor 23 puanla 11. sırada yer alırken, Altınova Belediyespor 27 puanla 9. sırada bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Yalova'da oynanan maç 3-3 berabere tamamlanmıştı. Yeşil beyazlılar 15 günlük çalışma programının ardından bu maça mutlak galibiyet için çıkacaklar.

Galibiyet çok önemli

Topladığı 23 puanla 11. sırada yer alan Gönen, geçen haftayı bay takım olarak geçti. Üzerindeki 3 takıma bakıldığında Gönen'e göre maç fazlaları bulunuyor. Eğer Gönen Belediyespor yarınki maçtan galibiyetle ayrılması durumunda ve 2-3 haftalık periyotta alacağı galibiyetlerle ligin üst sıralarına tırmanabilir.

İstatistikler Gönen'i gösteriyor

Ligde 4 maçtır kazanamayan Gönen Belediyespor, deplasmanda son 3 maçını kaybeden
rakibi karşısında galibiyete daha yakın olan taraf olarak gösteriliyor.  Altınova Belediyespor deplasmanda 3 maçtır kaybetmesinin yanında deplasmanda 8 maçtır kazanamıyor.

Tüm bunlarla birlikte ev sahibi ekip kendi saha ve seyircisi önünde rakibine oranla daha
başarılı sonuçlara imza atıyor. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli