Gönen Belediyespor Dolu Dizgin İlerliyor

Gönen Belediyespor Dolu Dizgin İlerliyor

Gönen Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Gönen Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürdü. Taraftarlarının da desteği ile Ovaköyspor’u farklı mağlup eden yeşil beyazlılar, 16 puanlı Küçükköy Belediyespor’un ardından 15 puanla ikinci sırada yer aldı.

Gönen, ligin en fazla gol atan takımı olmasının yanında kalesinde gördüğü 3 golle en az gol yiyen takım olarak da dikkat çekti. Yeşil beyazlılar Altınova Belediyespor ve Sındırgı Belediyespor ile birlikte ligdeki namağlup 3 takımdan biri. Gönen haftaya Sındırgı deplasmanında olacak.

Köşe10 taraftar grubu da bu maçta deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayacaklar.

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Gönen Cumhuriyet Başsavcısı Taner Erkaçal’ın da tribünden destek verdiği yeşil beyazlı oyuncular Ovaköyspor’u farklıo mağlup ederek üst üste ikinci maçını kazandı.

Geçen hafta Manyas Belediyespor’u deplasmanda farklı mağlup eden yeşil beyazlılar haftaya Sındırgı Belediyespor deplasmanında olacaklar.  Gönen Belediyespor a takımın Süper Amatör Lig’deki başarılı durumu camiayı sevindirirken,  alt yapı takımlarının elde ettiği başarılı sonuçlar yüzleri güldürüyor.

U-13, U-15, U-17 ve U-19 kategorilerinde mücadele eden yeşil beyazlı genç oyuncular geleceğe dair umut vadediyorlar. Antrenörler Erol Öztürk ve Hakkı Şen yönetiminde çalışmalarını sürdüren alt yapı takımları oynadıkları maçlardaki faklı skorlarla dikkatleri üzerlerinde topluyorlar. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı