Gönen Belediyespor, Etispor karşısında

Gönen Belediyespor, Etispor karşısında

Gönen`in yeşil beyazlı ekibi, Bandırma`nın kırmızı beyazlı ekibi ile puan yarışında.

Gönen Belediyespor ligin 4. Haftasında Bandırma`da, oynuyacağı Etispor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamladı.

Gönen Belediyespor Pazar günü Bandırma Sanayi Sahası’nda saat 15.00’te oynanacak maç için  13.00’te Bandırma’ya gelecek.   

Ligin zirvesindeki takımlar içinde yer alan Gönen Belediyespor, kendisi gibi 7 puana sahip Etispor’la zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Bandırma Sanayi Sahası’nda pazar günü oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak.

Bu maçın hazırlıklarının yeni tesislerinde sürdüren yeşil beyazlılarda Perşembe günü yapılan çift kale maçta sağ kaval kemiğine darbe alan Bünyamin maçı yarım bıraktı ve buz tedavisi ile dinlenmeye alındı.

Sakatlığı devam den Sezai’nin düz koşu ile tamamladığı çalışmayı takımın genel kaptanı İbrahim Palaz, teknik sorunlu Engin Yıldırım ile birlikte saha kenarından seyretti.

Takımın havasının yerinde olduğunu söyleyen genel kaptan İbrahim Palaz, yaşanan sakatlıkların şanssızlık olduğunu belirterek, Bandırma’ya kazanmak için gideceklerini söyledi.

Rakip Etispor’un da etkili bir futbol oynadığını sözlerine ekleyen Palaz, “Centilmence geçeceğine inandığımız bu maçtan 3 puanla ayrılmak bizim için önemli” dedi. 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli