Gönen Belediyespor Puan Farkını 4'e Çıkardı.

Gönen Belediyespor Puan Farkını 4

Süper amatör kümede tansiyon yükseldi.



.............................................................................................. Ekrem NAYAN

Gönen Belediyespor Puan Farkını 4'e Çıkardı.


2011-2012 Futbol Sezonu Balıkesir Süper Amatör Lig 16'ıncı hafta müsabakaları 14 – 15 Ocak 2012 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda Burhaniye Belediyespor'u deplasmanda zor da olsa 2-1'lik skorla geçen Gönen Belediyespor aldığı bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırarak en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e çıkardı. Sahasının sezon başından bu yana suni çim çalışmaları nedeniyle ligin ilk 9 haftasını deplasmanda geçiren Adaspor, evinde konuk ettiği Sanayispor'u 1-0'lık skorla geçerek ilk yarıyı namağlup ünvanıyla lider olarak kapayan Edremit Belediyespor'un Sakaryasporla berabere kalarak puan kaybettiği haftada averajla ikinciliğe oturdu.

Bu Futbolun Adaleti Yok. Altınova Belediyespor : 3 – Etispor : 1

İlçemiz Süper Amatör Lig temsilcilerinden Etispor, ligin 16'ıncı haftasında 4 saatlik uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra deplasmanda karşılaştığı rakibi Altınova Belediyespor'a 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ve 4-2 kaybettiği maçın rövanşı niteliğini taşıyan oyunun başında önce Sercan'ın şutu, sonra Sinan'ın üst direkte patlayan kafa şutunun direkten döndüğü Altınova'daki karşılaşmada, Etispor defansının hatasını iyi değerlendiren İsmet'in ayağından 44'üncü dakikada bulduğu golle ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Karşılamanın ikinci yarısında da oyunda üstün olan taraf temsilcimiz Etispor du. 54'üncü dakikada Sinan'ın kafa golüyle 1-1 eşitliği yakalayan temsilcimiz, sürekli atak geliştiren taraf olmasına rağmen ikinci yarı kalesine iki kez gelip, bu pozisyonları önce Mercan, sonra İsmet'le gol olarak değerlendiren ev sahibi ekip olunca temsilcimiz baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın sonunda futbolun adaletsizliğini yaşayan taraf oldu.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false